Cine este Alexandra Matei, fata lui Nico

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 26 februarie 2020, 13:54

Alexandra Matei, fata celebrei cântărețe Nico este o apariție extrem de provocatoare în showbiz-ul din România.

Tânăra este din Ploiești, are 27 de ani și a devenit celebră când a apărut în reality show-ul “Supraviețuitorul”, difuzat la Pro TV. A rezistat în cadrul acelei emisiuni doar 15 zile,  dar în acel scurt timp, Alexandra a captat atenția publicului prin atitudinea sa dezinvoltă, prin energia sa pozitivă și prin pofta ei nestăvilită pentru adrenalină și pentru situațiile limită.

De curând, Alexandra a participat împreună cu mama ei în competiția Asia Express, de la Antena 1. Acolo, cele două au trait o experiență unică. După multe provocări, marți seară, drumul echipei formate din Nico și Alexandra a ajuns la final, cele două fiind eliminate din competiție.

„Asia Express a fost o experiență foarte tare”

„Sinceră să fiu nu aveam speranță că vom trece mai departe. Îți dai seama că ești ofticat atunci când știi că poți mai mult. Era de așteptat. Sunt foarte fericită că am cunoscut oameni minunați. A fost o experiență foarte tare, va fi o amintire foarte frumoasă. Îmi pare rău că nu voi mai fi cu voi. Show must go on”, le-a spus Alexandra colegilor de la Asia Express la aflarea veștii că echipa ei este eliminată.

Citește și Fiica lui Nico, în ipostaze extrem de sexy. Fotografiile incendiare care au înnebunit toți bărbații

Deși nu este de foarte mult timp pe sticlă, tânăra și-a făcut o mulțime de admiratori mai ales prin prisma fizicului său fără cusur. Alexandra a apelat la ajutorul operațiilor estetice pentru a-și mări sânii și buzele, are un stil de viață sănătos ce implică vizite dese la sala de fitness și are o alimentație corectă. Nici nu-i de mirare că arată exact ca o actriță sexy de la Hollywood.

Alexandra a fost iubita lui Alexandru Iacobescu (37), manager al echipei de baschet Aesoft și directorul general la România TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter