Alex Bodi, denunțat la Poliție de mama Biancăi Drăgușanu: ”Este agresiv cu fiica mea”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 09 martie 2020, 16:38
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt departe de a încheia seria conflictelor și a agresiunilor fizice, iar mama vedetei nu a mai rezistat și i-a făcut plângere la Poliție ginerelui său.

Alex Bodi și Madi Dragos, mama Biancăi Drăgușanu, au avut parte de un conflict serios în după amiaza zilei de vineri, chiar în văzul lumii. Cei doi, Bianca Drăgușanu și fetița acesteia, Natalia Sofia, în vârstă de aproape 4 ani, se aflau în parc când a început cearta. Conform cancan.ro, Madi Dragoș a încercat să aplaneze un conflict între Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, iar acesta a devenit agresiv verbal cu soacra sa și a făcut câteva gesturi necontrolate. În scurt timp Poliția a ajuns la fața locului și au purtat un dialog cu mama Biancăi: ”Este agresiv cu fiica mea! A făcut scandal în casă până la 3 dimineața. S-au certat două nopți la rând. Primul scandal a avut loc în seara de miercuri spre joi, iar totul a continuat și în noaptea de joi spre vineri”, – ar fi mărturisit Poliției mama Biancăi Drăgușanu, conform sursei citate.

Citește șiBianca Drăgușanu și Alex Bodi, scene violente în public

Un martor ocular a făcut declarații pentru cancan privind incidentul neplăcut: „S-a întâmplat pe la 1-2 după amiază, eram acolo… Am văzut cum acest Alex s-a ridicat de pe bancă, s-a dus către mama Biancăi și a înjurat-o de morți. Și a dat, așa, cu capul înspre ea. A vrut să-i dea cu capul în gură (…) Doamna a plecat, s-a îndepărtat, s-a dus după fetiță la locul de joacă, ei au rămas pe bancă. Ea a încercat să-l împace, l-a luat cu frumosul, să discute cu el.

El era foarte agitat, se uita în telefon, nu știu… Au început să se certe, se certau pe telefon, trăgeau de el … Mama ei tremura și a spus apoi că nu mai poate, că o bate mereu pe Bianca, mereu se ceartă cu ea. Că astă-noapte a avut iar ceartă cu ea, scandal până la 3 dimineața! Mama Biancăi a sunat la Poliție, i-a făcut reclamație”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu sunt la primul episod violent petrecut în văzul lumii, astfel că vedeta a fost de câteva ori tentată să divorțeze, însă de fiecare dată s-a lăsat convinsă să-i mai dea o șansă soțului ei.

Citește și – Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu în fiecare lună doar din Instagram

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 38 de ani, și Alex Bodi s-au căsătorit în secret pe 1 august, anul trecut. Bianca a mai fost căsătorită cu Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, pe Natalia Sofia. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare în 2012. și un an mai târziu deveneau soț și soție, însă infidelitatea Biancăi a condus la divorț, pronunțat în 2014. Ulterior, cei doi s-au împăcat, fără a mai semna și actele, însă, și au devenit părinți.

Citește și Bianca Drăgușanu, acuzată că și-ar fi scos coaste pentru a avea talia mică. Cum răspunde vedeta

Vezi imagini cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi în galeri foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter