Alessandra Stoicescu naște înainte de termen. Care este motivul

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 03 iunie 2019, 15:20
Alessandra Stoicescu este însărcinată în ultimul trimestru, însă, se pare că va naște mult mai devreme decât era data stabilită inițial. 

Alessandra Stoicescu, în vârstă de 43 de ani, a aflat la ultima ecografie că sarcina sa este mult mai evoluată decât știa și din acest motiv va trebui să nască la mijlocul lunii viitoare și nu în august așa cum era inițial planificat. Astfel, prezentatoarea de televiziune și-a luat imediat concediu prenatal, ultima sa emisiune fiind pe 31 mai, atunci când și-a luat și la revedere și de la telespectatori: “De azi, o vreme, nu ne vedem la emisiune. Știți de ce și e cel mai frumos motiv. Pentru ca emoțiile m-au copleșit abia azi pot împărtăși cu voi surpriza făcuta de familia mea Antena 3. Mulțumesc mult Mihai Gadea #AdrianUrsu, Andreea Sava, Luciana Cocos. Ion Cristoiu a fost la fel de surprins ca mine! #surprise #tvshow #pregnant #vacation”, – a scris Alessandra Stoicescu pe Instagram.

Alessandra Stoicescu naște înainte de termen. Care este motivul

Alessandra Stoicescu este însărcinată în 31 de săprămâni și va aduce pe lume o fetiță căreia deja i-a ales numeleSurpriza este că sunt de fapt însărcinată în 31 de săptămâni şi am aflat acest lucru la ecografia recentă. Acum, se explică dimensiunea burticii. Fetiţa se va numi Sara şi Maria, pentru că noi ştiam că se va naşte în august când este această sărbătoare. Mă voi întoarce pe la alegerile prezidenţiale (n.r: noiembrie-decembrie) dacă mă primiţi. Abia aştept acele nopţi în care nu o să dorm, pentru că trebuie să o veghez pe cea mică. Probabil şi când ea va adormi, eu tot trează voi rămâne ca să o privesc şi să mă asigur că totul e în regulă”, – a dezvăluit Alessandra Stoicescu în emisiunea sa.

Sursă foto: Arvihă, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter