Albertina Ionescu: “Cineva a reuşit să mă facă să zâmbesc din nou”

De Viva.ro, pe

Albertina Ionescu are o carieră de 10 ani în televiziune şi este una dintre cele mai stilate, dar şi discrete apariţii în peisajul monden românesc.
In curand, urmeaza sa se lanseze in moda, cu o linie de tricouri inscriptionate si una de clutch-uri. Nu este singurul lucru nou in viata ei… Albertina ne-a marturisit si ca a intalnit un om minunat, cu care rezoneaza foarte bine!
Albertina, urmeaza sa lansezi in curand o linie de tricouri si una de genti. Ne poti da mai multe detalii despre acest proiect?

Albertine’s s-a nascut din pasiunea mea pentru o viata activa si din placerea de a crea. Tricourile vor  purta mesaje inscriptionate care ne definesc stilul de viata si au ca scop sa ne creeze stari emotionale minunate in fiecare zi. Linia de clutch-uri va fi lansata in colaborare cu o echipa de artizani experimentati, cu o traditie de peste 40 de ani in domeniul marochinariei, YVY Bags. Primele modele sunt in productie deja si sunt confectionate din piele de piton, sarpe de apa, crocodil si vor fi produse in serii limitate. Vor purta semnatura ALBERTINE’S for YVY Bags.

Esti una dintre cele mai stilate prezente la evenimentele mondene. Ai un stilist sau iti compui singura tinutele? Cum ti-ai descrie stilul vestimentar?

Tinutele mele sunt planificate impreuna cu designerul Laura Hîncu, ea realizeaza cele mai multe dintre rochiile pe care le port la evenimente. De fiecare data, preocuparea noastra este ca tinuta sa se integreze in tema si momentul evenimentului, pastrand stilul meu si al brandului LH – Exclusive Fashion Design nealterate.
Vezi continuarea interviului pe viva.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter