Adelina Pestrițu a dezvăluit când va face nunta cu Virgil Șteblea

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 06 februarie 2019, 11:13
Adelina Pestrițu se pregătește să îmbrace, din nou, rochia de mireasă. Fosta prezentatoare de televiziune a dezvăluit când va avea loc nunta cu Virgil Șteblea, partenerul său de viață și tatăl fetiței sale, Zenaida.

Adelina Pestrițu, în vârstă de 32 de ani, a mai fost căsătorită cu Liviu Vârciu, însă mariajul lor s-a încheiat în 2010, după doar un an. Ulterior, Adelina a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Speak, însă cei doi și-au spus adio după doi ani. Ei bine, acum frumoasa brunetă pare mai pregătită ca niciodată să ajungă în fața altarului și va facae pasul cel mare alături de Virgil Șteblea, în vara acestui an:

Adelina Pestritu si Virgil Steblea

„Nu mă potolesc din organizat evenimente și urmează să organizăm cel mai mare eveniment din viața noastră, nunta. Am găsit și sală, mai trebuie să găsim rochia. Pentru biserciă trebuie o rochie decentă pe care preotul să o admire, ceea ce se întâmplă rar. Este foarte important să fiu apreciată de un duhovnic, ceea ce înseamnă multă decență și finețe. Nu îmi plac rochiile de mireasă scurte, aș vrea una lungă, să evidențieze silueta. În biserică aș vrea una care să fie între prințesă și sirenă. Pe mine nu mă interesează trendul, dar îmi place modelul care este în trend. Au fost momente în care m-am luat după trenduri, dar dacă îmi place ceva ce s-a purtat acum 20 de ani, o să port… Ne îmbrăcăm mai de vară… Mi-ar plăcea să dureze două trei zile nunta, dar ce invitați rezista la asemenea tratament?”, -a dezvăluit Adelina Pestrițu la emisiune lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter