Adela Popescu, vacanță de vis în Maldive, în timpul celei de-a treia sarcini

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 15 septembrie 2022, 22:59

Anul acesta, Adela Popescu (34 de ani) va deveni mamă pentru a treia oară. Prezentatoarea TV mai are doi fii alături de soțul ei, actorul și prezentatorul TV Radu Vâlcan (43 de ani).

Adela Popescu, vacanță de vis în Maldive, în timpul celei de-a treia sarcini

Adela, Radu și fiii lor, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani), sunt în prezent în vacanță în Maldive, alături de actrița Laura Cosoi (39 de ani), soțul ei, Cosmin Curticăpean, și de fiicele lor, Rita (2 ani) și Vera (5 luni).

„Mi-am dorit de când mă știu să vin în Maldive. Dar senzația pe care am avut-o când am ajuns aici a fost peste orice imaginație. Ce să vă mai spun. Vă arăt un apus cum sunt toate aici”, a mărturisit Adela în mediul online.

„Și am ajuns în Maldive… Exact motivele pentru care amânam până acum o vacanță aici ne-au convins, în contextul actual, să ne hotărâm să venim. E pur și simplu minunat. Promit să postez cât de des pot și cât de des mă lasă băieții ❤️”, a mai scris în dreptul unei imagini cu ea, Radu, Alexandru și Andrei.

Alături de imaginile cu peisajele de poveste, Adela a publicat și prima fotografie cu burtica. Imagini în GALERIA FOTO de mai sus! 

Adela Popescu s-a retras de la „Vorbește lumea”

„Acest bebeluș este foarte important. Am hotărât să mă retrag, dar nu te las singur, Cove. Rămâi cu Lora. (…) Ce am eu în burtică este o responsabilitate foarte mare. A fost o decizie foarte grea de luat”, a dezvăluit Adela în lacrimi, în ultima ei zi.

Adela este, alături de Cove, co-prezentatoarea emisiunii din anul 2016. „Da, într-adevăr, va rămâne mai devreme acasă. Este și perioada aceasta destul de agitată cu pandemia. Încercăm să ne protejăm pe noi, pe bebeluș, pe copii, pe cei în vârstă cu care interacționăm aproape zilnic. Sunt mai multe motive pentru care a ales să rămână acasă până se liniștesc lucrurile”, a mai explicat și Radu, potrivit Spynews.

Cum au reacționat fiii perechii când au aflat că vor mai avea un frățior sau o surioară? 

„Cel mare, Alexandru, își face planuri cum îi îmbracă pe ceilalți doi în eroii lui în pijamale și toate personajele acestea pe care le «îmbrățișează» zi de zi. Sunt fericiți, în special cel mare, pentru că înțelege mai multe. Abia așteaptă”, a mai povestit actorul, potrivit Spynews.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum a aflat mama lui Edward Sanda că fiul ei și Cleopatra Stratan sunt împreună

Emily Burghelea a dezvăluit sexul bebelușului! „Băiețel sau fetiță?”

Irina Deaconescu, probleme îngrijorătoare de sănătate: „Am sunat la salvare”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter