Adela Popescu și Radu Vâlcan, căsătoriți, dar rivali în carieră. Cine are salariul mai mare

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 15 aprilie 2019, 14:39
Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai frumoase și bine sudate cupluri din showbizz-ul autohton. Cei doi sunt căsătoriți din 2015 și au împreună doi băieței, pe Alexandru, în vârstă de 3 ani, și Andrei, care a venit pe lume în luna decembrie a anului trecut.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au foarte multe lucruri în comun, de la umor și până la cariera în televiziune, însă cei doi lucrează la posturi de televiziune concurente. În timp ce Adela Popescu, în vârstă de 32 de ani, este coprezentatoarea emisiunii Vorbește Lumea” de la Pro Tv, alături de Cove, (momentan se află în concediu de maternitate), Radu Vâlcan, 42 de ani, face furori în rolul de prezentator al emisiunii „Insula Iubirii” de la Antena 1.

Adela Popescu și Radu Vâlcan nu se pot plânge de partea financiară, amândoi încasând o sumă destul de consistentă din salariile care le revin doar pentru prestația de pe micul ecran. Astfel, conform click.ro, în timp ce Adela Popescu primește lunar 2.000 euro pentru cele două ore jumătate de emisie, Radu Vâlcan încasează 10.000 euro pentru proiectul în care este implicat. Cu toate astea, cei doi sunt foarte chibzuiți în cheltuieli: „Noi suntem pe bune, nu arătăm perfecțiunea. Și noi ne căutăm cele mai ieftine vacanțe, ne uităm pe meniu cât costă mâncarea, nu-ți imagina că nu.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, căsătoriți, dar rivali în carieră. Cine are salariul mai mare

Avem rate, suntem oameni care muncim pentru banii noștri foarte mult, avem grijă de ei. Suntem foarte chibzuiți. De exemplu, eu îmi cumpăr haine scumpe foarte rar. În rest, îmi comand pe net, am descoperit și eu recent cumpărăturile online.”, – a declarat Adela Popescu într-un interviu acordat pentru viva.ro.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter