Adela Popescu a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 02 februarie 2021, 13:24

Adela Popescu (34 de ani) urmează să devină mamă pentru a treia oară. Actrița, artista și prezentatoarea TV mai are doi fii alături de soțul ei, actorul și prezentatorul TV Radu Vâlcan (43 de ani), Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani).

Adela Popescu a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil

Adela este, alături de Cove, co-prezentatoarea emisiunii Vorbește Lumea din anul 2016. Deși în timpul celorlalte două sarcini a prezentat show-ul până în ultimele luni, de această dată, Adela i-a cedat locul ei Lorei.

„Acest bebeluș este foarte important. Am hotărât să mă retrag, dar nu te las singur. Rămâi cu Lora. (…) Ce-am eu în burtică este o responsabilitate foarte mare. A fost o decizie foarte grea de luat”, a dezvăluit în lacrimi, în ultima ediție în calitate de gazdă.

Marți, 2 februarie, Adela a dezvăluit în cadrul emisiunii TV sexul celui de-al treilea copil. A pășit în platou purtând o rochie-sacou albă și ținând în mâini un balon negru pe care scria: „Boy or Girl?”. Perechea va avea un băiețel!

Cum au reacționat fiii perechii când au aflat că vor mai avea un frățior? 

„Cel mare, Alexandru, își face planuri cum îi îmbracă pe ceilalți doi în eroii lui în pijamale și toate personajele acestea pe care le „îmbrățișează” zi de zi. Sunt fericiți, în special cel mare, pentru că înțelege mai multe. Abia așteaptă”, a povestit Radu Vâlcan, potrivit Spynews.

Adela, Radu și fiii lor s-au mutat de curând într-o nouă casă

Adela, Radu și cei doi fii ai lor s-au mutat într-o nouă locuință. Mutarea a avut loc pe 24 decembrie. „Ne-am bucurat de o nouă experiență în casa asta nouă care ne aduce deja foarte multă bucurie”, a dezvăluit Adela în mediul online.

„E o casă exact cum ne-am dorit-o noi. Am ales împreună. E ciudat. Nu e o casă clasică. Avem niște uși care nu se văd. Când ești la etaj, ai impresia că e un hol lung. E destul de straniu pentru, să spunem cei de vârsta a doua.

În dormitor am hotărât să punem un televizor, deși în locuința cealaltă nu aveam. Doar pentru că dormitoarele nu sunt pe același etaj cu livingul. Dacă vrem după ce adorm copiii să ne uităm la un film, să o facem din dormitor [aproape de ei].

În dormitor avem televizorul, patul, dressingurile noastre, baia. Atât. Niciun tablou, comodă, doar noptierele și luminile. Vreau să fie totul aerisit. Strictul necesar”, a mai spus.

Foto: Instagram

Citește și:

Adela Popescu, în costum de baie în a patra lună de sarcină! „Și pe puiul ce-o să vină unde l-o mai pune mama?”

Cum gestionează Adela Popescu certurile cu Radu Vâlcan? „Eu reușesc să nu mă enervez”

Adela Popescu, dezvăluiri despre Radu Vâlcan: „Este foarte dificil. Este un om antisocial”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter