Adela Noriega are probleme de sănătate, dar dezminte cancerul

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 13 iunie 2018, 14:53
Vestea că Adela Noriega are cancer a șocat toți fanii telenovelelor de pretudindeni, însă sora actriței, Reyna Noriega, dezminte aceste zvonuri pe pagina sa de Twitter.

Faptul că Adela Noriega nu a mai fost văzută din 2008 pe micile ecrane, imediat după ce s-au încheiat filmările la telenovela Fuego en la sangre, unde a jucat alături de Eduardo Yanez, a dat naștere mai multor speculații, printre care și faptul că ar avea cancer. Mai mult de atât, s-a scris în toată presa internațională că îndrăgita protagonistă din telenovela Amor Real a depășit tratamentul cu citostatice și acum se recuperează alături de familia sa.

Adela Noriega si Eduardo Yanez in telenovela Fuego en la sangre

Adela Noriega si Eduardo Yanez in telenovela “Fuego en la sangre“

Pentru că vestea a făcut vâlvă, sora Adelei Noriega s-a văzut nevoită să clarifice situația și să recunoască că a fost vorba de niște probleme de sănătate, însă nu de diagnosticul de cancer: “Dragi prieteni, fani și urmăritori ai surorii mele, Adela Noriega, dorim să dezmințim tot ceea ce s-a scris despre starea sa de sănătate. Este adevărat că a fost delicată, însă, mulțumim lui Dumnezeu, nu a fost vorba de cancer.“ – a scris Reyna Noriega pe Twitter. 

Adela Noriega si Fernando Colunga in telenovela Amor Real

Adela Noriega si Fernando Colunga in telenovela “Amor Real“

Vestea devenise cu atât mai mult credibilă cu cât ambii părinți ai actriței Adela Noriega au decedat ca urmare a diagnosticului cumplit de cancer.

Citește și – Sebastian Rulli și Gabriel Soto, cei mai doriți actori de telenovelă ai momentului, în ipostaze sexy. VIDEO

Citește și – Angelina Jolie riscă să piardă custodia copiilor

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter