Adela Noriega, actrița din telenovela “Amor Real”, are cancer

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 06 iunie 2018, 14:25
O altă veste cumplită vine din lumea telenovelelor. După ce Edith Gonzales a fost diagnosticată cu cancer, iată că o altă îndrăgită actriță se confruntă cu acest cumplit diagnostic.

Adela Noriega, protagonista din Amor Real, telenovelă în care a jucat alături de celebrul Fernando Colunga, are cancer, anunță Tv y Novelas. Adela, în vârstă de 48 de ani, s-a retras din lumina reflectoarelor încă din 2008, și-a închis conturile de socializare și nu a mai avut nicio apariție publică până de curând când, a reapărut în atenția publică ca urmare a problemelor de sănătate.

Adela Noriega si Fernando Colunga in telenovela Amor Real

Adela Noriega si Fernando Colunga in telenovela Amor Real

Conform sursei menționate, care citează emisiunea Con Permiso, nu se știe exact de ce tip de cancer actrița suferă actrița, însă a fost internată pentru tratamentul de chimioterapie într-o clinică din Europa, iar acum se recuperează în Miami, alături de familie.

Până în acest moment, Adela Noriega nu a confirmat sau infirmat vestea, însă sursele devin cu atât mai sigure cu cât ambii săi părinți au murit de cancer, mama sa decedând în 1995. Conform presei internaționale, întocmai frica de moarte, pe atunci nejustificată, a stat la baza deciziei radicale a actriței de a se retrage din lumina reflectoarelor.

Adela Noriega si Fernando Carillo in telenovela Maria Isabel

Adela Noriega si Fernando Carillo in telenovela Maria Isabel

Citește șiNimeni nu a văzut-o timp de 10 ani. Cum arată astăzi Adela Noriega, actrița din telenovela “Amor Real”

Citește și – SOC! O știi din telenovele, dar azi e alt om. Și-a schimbat religia, numele și înfățișarea. Despre cine este vorba!

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter