Actrița Kathy Griffin a anunțat că are cancer și va fi operată

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 august 2021, 12:14

Kathy Griffin a anunțat pe rețelele de socializare că a primit diagnosticul de cancer la plămâni. Boala a fost descoperită în stadiu incipient și actrița va fi operată.

Actriţa şi prezentatoarea de televiziune Kathy Griffin, în vârstă de 60 de ani, a transmis că are cancer la plămâni, în stadiu unu, și că va fi operată pentru îndepărtarea unei jumătăţi din plămânul stâng.

Trebuie să vă spun ceva. Am cancer. Voi intra în operaţie pentru a-mi îndepărta jumătate din plămânul stâng. Da, am cancer la plămân chiar dacă nu am fumat niciodată.

Medicii sunt optimişti pentru că este stadiul unu şi a afectat doar plămânul stâng. Din fericire, nu voi face chimioterapie sau radiaţii după asta şi ar trebui să pot respira normal.

Citește și: Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 17 ani. Ce chipeș este Ayan

Gabriela Prisăcariu, certată de medicul ei că s-a îngrășat prea mult. Câte kg are modelul în luna a opta de sarcină

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au aniversat 5 ani de relație. Unde a mers cuplul în vacanță

Șerban Huidu a jignit-o public pe Mirela Vaida. Internauții, furioși de cuvintele „Cârcotașului”

Ce mesaj le-a transmis Kathy Griffin fanilor săi

Kathy Griffin a mai spus că recuperarea ar trebui să dureze în jur de o lună. De asemenea, aceasta a subliniatul faptul că este vaccinată împotriva COVID-19, cu schema completă.

Dacă nu aş fi fost vaccinată, ar fi avut probleme şi mai grave. Vă rog să vă faceţi controale medicale regulat. Vă va salva viaţa.

Actriţa Kathy Griffin este deţinătoare a două premii Emmy pentru reality show-ul My Life on the D List. Aceasta a lansat șase albume de comedie, toate primind nominalizări la premiile Grammy. În 2014 a câștigat premiul pentru Cel mai bun album de comedie.

Sursă foto:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter