Actrița Diane Kruger așteaptă primul ei copil

De Oana Dinu, pe
Actrița Diane Kruger așteaptă primul ei copil, împreună cu starul serialului Walking Dead, Norman Reedus. Aceștia s-au afișat prima oară împreună la Gala Globurilor de Aur 2018.

Actrița germană Diane Kruger, în vârstă de 41 de ani, și iubitul ei, actorul american Norman Reedus așteaptă primul lor copil. Vestea a fost confirmată de mai multe surse pentru US Weekly, scrie news.ro.

Kruger și Reedus s-a întâlnit pentru prima oară pe platourile de filmare ale peliculei Sky, în 2015. Doi ani mai târziu au apărut primele zvonuri despre o posibilă relație între cei doi, după ce actrița de origine germană a pus capăt unei relații de 10 ani cu actorul Joshua Jackson.

Deși au fost surprinși de paparazzi de mai multe ori, chiar și în vacanța pe care au petrecut-o în Costa Rica, cei doi s-au afișat pentru prima oară împreună anul acesta, pe covorul roșu de la Gala Globurilor de Aur.

Cuplul nu a confirmat public știrea, deși speculațiile au apărut încă de la începutul lunii mai, când comportamentul actriței la diferite evenimente au dus cu gândul la o posibilă sarcină. Cel mai mult a dat de gândit ținuta pe care a purtat-o la Festivalul de Film de la Cannes, când și-a făcut apriția într-o rochie menită să mascheze abdomenul, conform harpersbazaar.ro.

Norman Reedus nu ar fi tată pentru prima oară, acesta având un băiat în vârstă de 18 ani cu modelul Helena Christensen.

Citește și:

Anne Hathaway a avut „experiențe de natură sexuală urâte” la Hollywood

Ce mesaj a transmis Thalia la 7 ani de la moartea mamei sale

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter