Actrița Ashley Judd l-a dat în judecată pe Harvey Weinstein pentru că i-a distrus cariera

De Oana Dinu, pe
Celebrul producător de la Hollywood, care a fost acuzat de zeci de femei pentru agresiune sexuală, a fost dat în judecată de Ashley Judd pentru că i-a distrus cariera.

Ashley Judd susține că Weinstein că i-a distrus cariera după ce i-a respins avansurile sexuale. Producătorul premiat cu Oscar a fost acuzat e defăimare, hărţuire sexuală şi încălcarea legii din California privind concurenţa neloială, conform news.ro.

Nu este prima oară când Harvey Weinstein se confruntă cu astfel de învinuri, el fiind acuzat de zeci de femei de viol, intimidare și agresiune sexuală. Judd este una dintre cele mai importante figuri din mișcarea #MeToo. Campania a pornit după ce actrița Alyssa Milano l-a acuzat pe Weinstein de hărțuire. Angelina Jolie, Salma Hayek, Gwyneth Paltrow se află printre celebrităţile de la Hollywood hărţuite sexual de Weinstein.

Anul trecut, Peter Jackson, regizorul filmului „Stăpânul inelelor” a declarat că a avut-o în vedere pe Judd pentru un rol în film, dar că a eliminat-o din lista de distribuție în urma unor informații false venite de la Weinstein.

„Weinstein şi-a folosit puterea din industria de divertisment pentru a-i distruge reputaţia doamnei Judd şi pentru a-i limita abilitatea de a-şi găsi de lucru”, scrie în dosar.

Totuşi, Weinstein a negat că ar fi încercat să-i distrugă cariera lui Judd și că ar fi avut vreo implicare în castingul lui Jackson.

Dacă va câștiga, Judd a afirmat că va dona veniturile unei fundații care sprijină victimele hărțurii sexuale.

Citește și:

O nouă specie de gândac de apă a fost numită după Leonardo DiCaprio

La 60 de ani, Sharon Stone își dezvăluie secretele frumuseții

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter