Actorul Norm MacDonald a murit la 61 de ani

De Adelina Duinea, pe

Actorul Norm Macdonald, din distribuția emisiunii Saturday Night Live, a murit la vârsta de 61 de ani. Potrivit BBC, comediantul se lupta cu cancerul de nouă ani. Lori Jo Hoekstra, colega de producție și prietena lui MacDonald, a fost alături de acesta când a murit.

Actorul Norm MacDonald a murit la 61 de ani

„Era cel mai mândru de comedia sa”, a declarat Lori pentru Deadline. „Nu a vrut niciodată ca diagnosticul să afecteze modul în care publicul sau oricare dintre cei dragi lui îl vedeau. Norm era un comediant pur. Odată a scris că «o glumă ar trebui să surprindă pe cineva, nu ar trebui să fie niciodată lingușitoare». El cu siguranță nu s-a complăcut niciodată. Norm ne va lipsi teribil”, a mai spus Lori.

MacDonald a făcut parte din distribuția SNL între anii 1993 și 1999 și a prezentat segmentul Weekend Update din cadrul acesteia timp de trei sezoane. După ce a părăsit SNL, MacDonald a avut propria emisiune de comedie, The Norm Show, în perioada 1999-2001, iar mai târziu a avut propriul talk-show pe Netflix, Norm Macdonald Has a Show. Producția a avut un singur sezon, difuzat în 2018.

Citește și:

Nicki Minaj are COVID-19. Ce a spus artista despre vaccin

Actrița Tanya Fear din serialul „Doctor Who”, găsită la câteva zile după ce a fost dată dispărută

Britney Spears s-a logodit cu iubitul ei, Sam Asghari. Cum arată inelul de logodnă

MacDonald mai este cunoscut pentru rolurile sale din comediile Dirty Work, Billy Madison și Dr Doolittle. Comediantul de origine canadiană s-a născut în anul 1959, în Quebec. Cariera și-a început-o în cluburile din Canada înainte de a se muta în Statele Unite ale Americii pentru a-și urma pasiunea.

Actorul Jim Carrey a scris în mediul online: „A fost una dintre cele mai prețioase bijuterii. Un geniu onest și curajos al comediei”. „Sunt absolut devastat de moartea lui Norm MacDonald. Nu voi mai râde niciodată la fel de mult. Sunt trist pentru noi toți astăzi”, a scris și prezentatorul TV Conan O’Brien.

„Nimeni nu te putea face râzi cum o făcea Norm MacDonald. Hilar și unic”, a scris fostul prezentator TV Jon Stewart. „Am pierdut un gigant al comediei azi. Unul dintre cei mai grozavi din toate timpurile”, a scris și actorul Seth Rogan.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter