Actorul Moses J. Moseley a murit la vârsta de 31 de ani

De Unica.ro, pe

Actorul Moses J. Moseley, cunoscut pentru rolul său din serialul „The Walking Dead”, a murit la vârsta de 31 de ani.

Potrivit presei internaționale, actorul Moses J. Moseley ar fi fost găsit mort în Stockbridge, Georgia, un oraș aflat în apropiere de Atlanta. Actorul ar fi fost dat dispărut de familie săptămâna trecută.

Poliția a deschis o anchetă pentru a afla cauzele morții și este luată în calcul și varianta sinuciderii, potrivit Libertatea.

Citește și: Ce se află acum în locul în care a murit Răzvan Ciobanu

Doi frați din Brăila au făcut copii împreună. Ei riscă 5 ani de închisoare pentru incest

Deea Maxer s-a reprofilat. Cum a ajuns să câștige până la 3000 de euro lunar

Lucian Viziru, despre scena de dragoste cu Nicoleta Luciu din telenovela „Lacrimi de iubire”

Mesaje după moartea actorul Moses J. Moseley

Moses J. Moseley a jucat rolul lui Mike în serialul ,,The Walking Dead” în trei sezoane, din anul 2012 până în anul 2015. Postul de televiziune AMC, care difuza renumitul serial, a transmis un mesaj în mediul online.

Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă către Moses J. Moseley, membru al familiei TWD (The Walking Dead, n.r.), au publicat reprezentanții postului de televiziune american.

Moses a fost o persoană foarte talentată, înconjurat de o lumină strălucitoare. Familia, prietenii și fanii săi îi vor simți profund lipsa. Întotdeauna emana o undă de fericire în jurul lui, a transmis și agentul său, Tabatha Minchew.

Moses J. Moseley, care s-a născut în Carolina de Sud, s-a mutat cu familia lui în Georgia, acolo unde a studiat Dreptul. Pe lângă serialul ,,The Walking Dead”, actorul a mai jucat în producții precum„Joyful Noise” (2012), „Volumes of Blood: Horror Stories” (2016), „Watchmen” (2019).

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter