Actorul Jean-Claude Van Damme împlinește astăzi 58 de ani

De Ioana Tătaru, pe
Astăzi, 18 octombrie, actorul Jean-Claude Van Damme împlinește vârsta de 58 de ani. Chiar dacă timpul a trecut, acesta este neschimbat și se află într-o formă foarte bună! 

Este cunoscut în întreaga lume datorită filmelor de acțiune în care a jucat. În plus, Jean-Claude Van Damme se poate lăuda și cu alte reușite, cum ar fi familia frumoasă a acestuia.

Jean-Claude Van Damme alături de familie

Familia lui Van Damme

Jean-Claude Van Damme are 3 copii: Bianca Bree, Kristopher Van Varenberg și Nicholas Van Varenberg. Dintre ei, cea mai populară este Bianca, o tânără de 28 de ani care a moștenit frumusețea părinților ei.

Fiica lui Van Damme are un stil de viață sănătos și îi place să facă sport

Actorul încă este într-o formă foarte bună

Jean Claude Van Damme la o premiera in Paris

 

Jean-Claude Camille François Van Varenberg , cunoscut profesional ca Jean-Claude Van Damme și abreviat JCVD, este un expert în arte mațiale, actor și regizor belgian, cunoscut mai ales ca actor de filme de acțiune cu arte marțiale. Printre cele mai cunoscute filme cu Van Damme pot fi menționate: Bloodsport (1988), Kickboxer (1989), Soldatul universal (1992), Hard Target (1993), Street Fighter (1994), Timecop (1994), Studden Death (1995) și The Quest (1996). Acesta a câștigat numeroase premii de-a lungul timpului. Van Damme a fost căsătorit de cinci ori cu patru femei diferite, și are trei copii: Kristopher, Bianca și Nicholas.

Citește și: Fiul lui Jean-Claude Van Damme a fost condamnat pentru comportament violent

Fiica lui Jean-Claude Van Damme îi calcă pe urme tatălui său

Sursă foto: Northfoto.com, Hepta.ro, Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter