Actorul Denis Ștefan, tată din nou! Soția lui este însărcinată cu al doilea copil

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 19:38

Actorul Denis Ștefan (44 de ani) și soția lui, „bebelușa” Cristina Ștefan (29 de ani), vor deveni părinți pentru a doua oară. Perechea mai are împreună o fiică, Delia, în vârstă de 7 ani.

Denis și Cristina formează un cuplu din anul 2012. La scurt timp, perechea și-a oficializat relația într-o ceremonie intimă, câteva luni mai târziu, în noiembrie 2013, devenind părinții Deliei.

Actorul Denis Ștefan, tată din nou! Soția lui este însărcinată cu al doilea copil

Cuplul a făcut anunțul în mediul online sâmbătă, 3 aprilie 2021. „Dragilor, Familia Ștefan se mărește!  Bucurie nemărginită în familia noastră! Delia va fi surioara cea mare! Suntem tare emoționați, bucuroși și recunoscători pentru această binecuvântare pe care o primim a doua oară! ”, a scris Cristina pe Instagram.

La rândul rău, alături de aceeași imagine, Denis a scris același mesaj.

„Sunt super emoționată. Este o bucurie imensă pentru noi. (…) Acum a fost momentul. Chiar asta simt. (…) Sunt super activă. Merg la emisiune, dansez. Silueta mea este una ok. Nu prea mă gândesc foarte tare la cum o să fie pe parcurs. Stilul de viață este același. La alimentație sunt un pic mai atentă pentru bebe. Ne comportăm normal. Sincer, față de prima sarcină, burtica s-a văzut mult mai repede, este mult mai mare. Nu aveam cum să mai ascund, cel puțin la emisiune. În ultimele două săptămâni mă tot gândeam ce să purtăm”, a mărturisit Cristina ulterior anunțului.

Mai multe imagini găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Cristina a întregit echipa Cronicii Cârcotașilor în anul 2008, când s-a alăturat emisiunii TV în calitate de bebelușă. În afara acestui job, Cristina era managerul unui magazin de haine din București.

Citește și:

Cu cine seamănă fiica lui Smiley și a Ginei Pistol: „Atunci când zâmbește..”

Ce mănâncă Ilinca Vandici zi de zi. Prezentatoarea TV și-a dezvăluit meniul

Emily Ratajkowski, siluetă impecabilă la mai puțin de o lună de la naștere

Delia, problemă surprinzătoare de sănătate: „Nu înțeleg cum este posibil”

„Nu mai merg la magazin din luna martie. Am hotărât împreună cu doctorul meu. La magazin era mult mai solicitat, stat în picioare ore multe, naveta, pentru că drumul este foarte lung. Acum fac doar emisiunea. Până în luna iunie mi-am propus să merg pentru că doctorul a zis că e ok”, a mai spus.

Mariajul Cristinei cu Denis, imun certurilor din izolare: „Ne completăm perfect”

În ceea ce privește relația cu partenerul ei, Cristina spunea în iunie 2020 că pandemia nu a schimbat nimic. „Mereu am fost apropiați și mai ales acum”. Mai mult decât atât, întrebată de un urmăritor de pe Instagram despre relația cu Denis, Cristina a completat: „Sunt foarte recunoscătoare pentru că am un soț care mă iubește, care mă respectă. Este un bărbat adevărat, așa că diferența dintre noi [de vârstă] chiar nu se simte. Ne completăm perfect”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter