Actorul Armie Hammer, suspectat de agresiune și canibalism

De Unica.ro, pe

Cu un an în urmă, actorul Armie Hammer (34 de ani) se afla în izolare în locuința sa din Insulele Cayman. Alături îi erau tatăl, Michael, mama vitregă, Misty, soția lui Elizabeth și cei doi copii ai lor.

„A fost o situație foarte complicată și intensă, cu personalități puternice închise într-un spațiu restrâns”, declara actorul pentru revista britanică GQ, în septembrie 2020. „Nu cred că am gestionat lucrurile foarte bine. Cred, să fiu sincer, că am fost aproape de a-mi pierde mințile.”

Actorul s-a comparat cu un lup care voia „să-și mestece propriul picior”. Armie era atât de disperat să „scape”, încât a călătorit din Insulele Cayman în Statele Unite. O sursă apropiată lui Elizabeth a dezvăluit că decizia actorului de a-și părăsi familia în timpul pandemiei a fost ultima picătură pentru ea.

Actorul Armie Hammer, suspectat de agresiune și canibalism

Anterior, mariajul lor fusese deja testat de infidelitatea actorului. Elizabeth a depus actele de divorț în iulie 2020. Până să înceapă anul 2021, Armie a reluat legătura cu câteva foste iubite și era pregătit pentru un nou capitol din viața lui.

„2021 va îngenunchea în fața mea și-mi va săruta picioarele pentru că anul acesta eu sunt șeful”, a scris actorul pe Twitter. Câteva săptămâni mai târziu, Armie se confrunta cu o altă criză. După divorț, o serie de femei l-au acuzat în mediul online că le-a abuzat emoțional, că le-a manipulat și că a fost violent cu ele.

La finalul lunii ianuarie a anului acesta, Paige Lorenze a detaliat în exclusivitate pentru E! News relațiile intime cu actorul. Armie este un adept al practicilor BDSM, care includ jocuri de rol, dominanță/subordonare, constrângere, sadomasochism și alte dinamici între parteneri.

Citește și: 

Cum se descurcă Smiley și Gina Pistol în postura de proaspeți părinți?

Meghan Markle și Prințul Harry nu s-au căsătorit înaintea nunții regale

Adela Popescu, sfaturi pentru mămici din al doilea trimestru al celei de-a treia sarcini

Cum a început relația dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu?

„Aparent, serile de protocol sunt o chestie tradițională în BDSM. Apari la o anumită oră și există niște reguli”, a explicat. „În prima noastră noapte de protocol, așa a numit-o el, am avut dureri și a fost înfricoșătoare, dar am simțit că era parte din ce trebuia să fie.”

Potrivit lui Paige, Armie a folosit instrumente precum palete de lemn. „Nici nu le știu denumirile pentru că nu sunt pasionată de asta. Avea instrumente, își folosea mâinile și mă mușca pe tot corpul.”

Ulterior, în mediul online au apărut o serie de mesaje private despre care s-a speculat că-i aparțin actorului. Armie ar fi scris: „Am nevoie să-ți beau sângele”. „Sunt 100% canibal. Vreau să te mănânc. Este înfricoșător să admit”, mai sunt unele dintre mesaje.

Armie s-a retras din două proiecte, o comedie romantică alături de Jennifer Lopez și un serial Paramount despre The Godfather. La scurt timp, agenția actorului, WME, a renunțat la a-l mai reprezenta.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter