Actorul Alden Ehrenreich, martor la uciderea propriului tată

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 11 iunie 2018, 15:06
Actorul Alden Ehrenreich, care a cunoscut un succes răsunător în urma filmului „Solo: A Star Wars Story”, a trecut prin momente greu de suportat în copilăria sa.

La vârsta de 8 ani, îndrăgitul actor s-a confruntat cu un incident tragic. Acesta a mers în vizită la unchiului său, împreună cu tatăl lui. În momentul în care tatăl actorului, Mark Ehrenreich, a coborât din mașină, propriul lui frate l-a înjunghiat de mai multe ori, relatează Digital Spy.

Cu toate că Alden și Mark au reușit să ajungă la o benzinărie din apropiere și să cheme salvarea, acesta din urmă a decedat din cauza rănilor.

Citește și: Anca Lungu a dezvăluit ce sex are bebelușul pe care-l așteaptă

Unchiul lui Alden, Edward, a fost trimis într-un institut pentru persoane cu probleme mentale, unde se bănuiește că a murit, în anul 2005.

Când Edward era mai mic, a luat mult LSD (n.r. Acidul Lisergic Dietilamid este un drog psihedelic semisintetic folosit în principal ca un drog recreațional). A consumat prea mult și s-a speriat. L-a nenorocit. Era nebun, avea schizofrenie. Nu își lua medicamentele și și-a ucis fratele. Aparent, l-a așteptat cu un cuțit de bucătărie în mână”, a povestit o rudă de-a lui Alden.

Deși a trecut printr-o tragedie, tânărul și-a urmat visul, fiind descoperit de Steven Spielberg, căruia Mark Ehrenreich i-a fost contabil. Regizorul i-a făcut rost de un agent, iar primul film în care Alden a jucat a fost regizat de Francis Ford Coppola.

El a colaborat cu mai multe nume mari din industrie, precum Cate Blanchett, Woody Allen și frații Coen.

Citește și: Corina Caragea și-a surprins fanii: “Casă de piatră!” FOTO

Însă, cel mai mare succes al carierei l-a cunoscut atunci când a obținut rolul lui Han Solo din noul film Star Wars. Tânăra speranță a Hollywoodului a reușit să obțină rolul îndrăgitului personaj în faț altor actori cunoscuți, cu toate că a fost nevoit să ia câteva lecții de actorie pe platoul de filmare.

„Solo: A Star Wars Story” a înregistrat încasări de peste 300 milioane de dolari în trei săptămâni de la debut.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter