Actorii Patrick J. Adams și Troian Bellisario au devenit părinți

De Oana Savin, pe
Actorii Patrick J. Adams, cunoscut din serialul „Suits” și soția sa, Troian Bellisario, care a devent faimoasă în urma rolului Spencer Hastings din serialul „Pretty Little Liars”, au devenit părinții unei fetițe.

Patrick a fost cel care a dat vestea cea mare, fără a dezvălui, însă, ce nume va purta primul lor copil.

Patrick J Adams a dat vestea pe Instagram

Actorul a postat pe Instagram o fotografie în care micuța pare să îl țină de deget.

Lumea tocmai a devenit cu 3.62 kilograme mai grea. Vă mulțumim tuturor celor care ați luptat și ne-ați protejat intimitatea în această perioadă incredibilă și frumoasă din viețile noastre. Toată lumea este ericită și sănătoasă și iubim fiecare secundă”, este mesajul lui Adams, care a însoțit fotografia.

Nu aș putea fi mai încâtntat să aduc o fetiță pe această lume în acest moment. O vom crește să fie puternică, să spună mereu ce gândește și să trăiască fără frică. Este o nouă zi și o lume mai curajoasă și ambele sunt superbe”, a mai spus actorul.

Troian Bellisario a postat aceeași fotografie pe contul său de Instagram și a spus că este determinată să crească fetița să fie „bună și puternică”, în timp ce a mulțumit comunității că a ținut secretul sarcinii sale.

Nu vă pot spune cât de recunoscătoare sunt oamenilor care ne-au protejat și ne-au ținut familia în siguranță și ne-au respectat intimintatea”, a scris Troian pe rețeaua de socializare.

De asemenea, ea i-a mulțumit și soțului ei care a susținut-o în fiecare moment al sarcinii și al nașterii.

Și (mulțumesc) oricărei forțe incredibile care a adus această fetiță în viețile noastre. Nu aș putea fi mai mândră să fiu mama ei”, a subliniat actrița.

Troian Bellisario și Patrick Adams s-au căsătorit în decembrie 2016. Ei au dezvîluit că își doresc un copil în luna iunie a acestui an.

Vorbim despre asta tot timpul și când va veni vremea atunci o vom face. Nu plecăm nicăieri. Suntem foarte îndrăgostiți și nerăbdători pentru tot ceea ce va veni”, spunea actorul în vârstă de 37 de ani, în vară.

Citește și: Actorii Patrick J Adams și Troian Bellisario așteaptă primul lor copil

Citește și: Ce mesaj a transmis partenerul lui Meghan Markle din filmul “Suits” la aflarea veștii despre logodnă

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter