Cântărețul Ben Adams va deveni tătă pentru prima dată

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 07 aprilie 2021, 12:42

Cântărețul britanic Ben Adams (39 de ani), fost membru al trupei A1, și logodnica sa, Sara Skjoldnes vor deveni părinți pentru prima dată.

Artistul a făcut anunțul într-un mod inedit, pe rețelele sociale, unde spune, în glumă, că “își ia adio pentru totdeauna de la libertate”. Ben Adams a anunțat și că el și Sara au creat deja un podcast dedicat vieții de proaspeți părinți.

Citește gratuit ediția de aprilie a revistei Unica. O găsești AICI

„Care este vestea cea mare? Suntem foarte fericiți să anunțăm că vom avea un copil! Și, foarte curând, vă veți putea alătura cu toții în călătoria noastră în care ne luăm ‘Adio’ de la libertate pentru cel puțin 18 ani. Avem și un podcast denumit ‘The Baby podcast’ (n.r. – Podcastul bebelușului)”, este mesajul celor doi transmis pe pagina cântărețului de Instagram.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ben Adams (@benadamsuk)

Ben Adams, pe numele real Edward Stephen Adams, a făcut parte din trupa A1, înființată în 1998. Grupul a câștigat premiul BRIT în 2001 pentru cea mai bună trupă debutantă și a avut două hit-uri în topul UK. Un an mai târziu, în 2002, trupa s-a desființat, dar Ben Adams și-a continuat cariera solo și, ulterior, a devenit și compozitor, realizând diverse piese pentru nume grele din muzica internațională precum Robin Thicke, Craig David, JLS, Sam Baily, Amalia Lily sau Alexandra Bruke.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter