Actrița Troian Bellisario a născut în parcarea spitalului

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 14 iunie 2021, 13:19

Actrița Troian Bellisario (35 de ani) a dat naștere celui de-al doilea copil, o fiică, Elliot, în parcarea subterană a spitalului. Troian și soțul ei, actorul Patrick J. Adams (39 de ani), mai au împreună o fiică, Aurora, în vârstă de 2 ani.

Actrița a intrat în travaliu în seara în care Patrick a revenit în L.A., SUA, de la filmările unui nou proiect în Toronto, Canada. În podcastul Katie’s Crib, Troian a mărturisit: „Pauzele dintre contracții deveneau din ce în ce mai scurte”.

Actrița Troian Bellisario a născut în parcarea spitalului

Cu cât se apropiau mai tare de spitalul din Los Angeles, actrița se simțea din ce în ce mai „incomodă” în mașină. Din fericire, perechea a ajuns în parcarea spitalului, dar imediat apoi Troian a început să „țipe” din cauza durerii.

Patrick a fugit către intrare, unde a informat paznicul că „se întâmplă!”, însă acesta nu l-a luat în serios. Știind că bebelușul urmează să se nască, Troian a început să țipe: „Dă-mi pantalonii jos! Dă-mi pantalonii jos!”. Imediat ce a făcut asta, actorul a putut vedea capul bebelușului.

Citește și:

Gina Pistol a dezvăluit cine vor fi nașii fiicei sale și a lui Smiley, Josephine Ana

Regina Elisabeta a II-a, flatată sau deranjată că Prințul Harry și Meghan Markle și-au numit fiica după ea?

Kanye West formează un cuplu cu modelul Irina Shayk după divorțul de Kim Kardashian

Miki de la K-pital s-a căsătorit cu logodnicul ei, Răzvan Constantinescu. Prima imagine de la cununia civilă

În doar 4 minute și după doar câteva împingeri, Elliot s-a născut. Actrița și-a întors privirea către actor, care ținea bebelușul „invers”. „Și jelea. Deci mi-am zis: «E vie, e OK, respiră»”, a mai spus Troian.

Pe lângă această experiență neplăcută, perechea a mai avut un impas în timpul sarcinii, când medicul a dezvăluit că micuța Elliot ar putea avea o problemă cardiacă. Din fericire, a fost doar o alarmă falsă.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter