Actorii Kit Harington și Rose Leslie s-au căsătorit FOTO

De Oana Savin, pe
Vedetele serialului „Game of Thrones”, Kit Harington și Rose Leslie s-au căsătorit, sâmbătă, în Scoția, la castelul deținut de familia actriței în vârstă de 31 de ani, Wardhill Castle din Aberdeenshire.

Kit și Rose s-au cunoscut pe platourile de filmare ale cunoscutei serii de televiziune în anul 2012, ir povestea lor de dragoste a trecut și în viața reală. Cei doi și-au făcut publică logodna anul trecut, prin intermediul unui anunț într-un ziar londonez.

Harington, 31 ani, a declarat că i-a fost foarte ușor să se îndrăgostească de Leslie. Cât despre cea mai frumoasă amintire pe care o are de pe platourile de filmare ale „Game of Thrones” este când a cunoscut-o pe cea care i-a dat viață personajului Ygritte, în Islanda, în anul 2012.

Locurile erau frumoase, aurora boreală era magică. Acolo m-am îndrăgostit. Dacă ești deja interesat de o persoană și aceasta ajunge să interpreteze rolul iubitei sale în serial, atunci este și mai ușor să te îndrăgostești”, a povestit actorul pentru Vogue.

Totuși, relația lor a avut parte și de suișuri și coborâșuri. Cei doi s-au despărțit în 2013 și au reluat-o trei ani mai târziu, în 2016.

El a povestit cum a cerut-o de soție pe Rose: „Am avut planuri, aveam de gând să pun niște lumini în copaci și să fac ceva romantic, dar eram la țară sub acest cer senin cu un foc de tabără și vin roșu și așa am cerut-o”.

În ziua mult așteptatului eveniment, fericirea se putea citi pe chipurile lor, mai ales că au avut parte de o nuntă regală.

Citește și: Cristiano Ronaldo i-a oferit iubitei sale un inel de logodnă de 650.000 euro FOTO

Citește și: Ioana Ghinghină, despre noaptea nunții: “Era patul plin de bani, cui îi mai stătea gândul la sex?”

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter