Accidentul lui George Clooney, surprins de camerele de supraveghere VIDEO

De Oana Dinu, pe
Accidentul lui George Clooney, surprins de camerele de supraveghere. Actorul se afla în Sardinia, acolo unde lucrează la o producție TV.

Actorul american George Clooney, în vârstă de 57 de ani, a fost implicat într-un accident, într-o zonă turistică din provincia Costa Corallina, Sardinia, și a fost dus de urgență la spital.

Momentul în care motocicleta lui Clooney a intrat în coliziune cu o mașină a fost surprins de camerele de supraveghere din apropiere. Înregistrarea a fost făcută publică de ziarul italian Corriere della Sera.

În imagini se poate observa cum, în momentul impactului, actorul este aruncat în aer, la o distanță de aproximativ 6 metri, conform Dailymail.

Antonello Viglino, soferul care conducea autovehiculul, a povestit cât de șocat a fost să descopere că motociclistul este chiar starul de la Hollywood. Acesta a declarat că atunci când a vrut să întoarcă mașina, a trecut peste linia care limita benzile și nu a văzut motorul din cauza faptului că îi bătea soarele în față.

 

După ce i-a fost acordat primul ajutor, George Clooney a fost dus la spital pentru investigații. În urma tomografiei computerizate nu s-au descoperit fracturi, dar actorul a suferit mai multe traumatisme la șold, genunchi și bazin.

După câteva ore, Clooney a părăsit spitalul însoțit de soția sa, Amal, urmând să stea o perioadă acasă, pentru a se recupera.

Citește și:

Serena Williams a fost la un pas de moarte. Soțul său a făcut dezvăluirea

Scrisoarea lui Meghan Markle pentru o colegă de clasă

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter