A murit Clark Middleton. Actorul avea 63 de ani

De Unica.ro, pe
Actorul american Clark Middleton, cunoscut pentru rolurile din „Blacklist“ şi „Twin Peaks“, a murit la vârsta de 63 de ani. 

Clark Middleton s-a stins din viață la un spital din Los Angeles, California, din cauza complicațiilor apărute în urma infectării cu virusul West Nile. Acesta se transmise în special prin înțepăturile de țânțari infectați și poate cauza o boală neurologică fatală la oameni. Anunțul morții sale a fost făcut de soția actorului, Elissa.

Citește online gratuit numărul de octombrie al revistei Unica

„Cu tristeţe anunţăm sfârşitul unei vieţi speciale, demnă de a fi celebrată: Clark Tinsley Middleton, 63 de ani, actor, scenarist, regizor, profesor, erou, soţ, model şi prieten“, a transmis ea într-un comunicat pentru Variety, potrivit Adevărul.

Clark Middleton a fost actor de teatru și film, dar și profesor de actorie la New York. A jucat în numeroase serioase seriale, precum „Law & Order“, „Fringe“, „Gotham“, „The Path“, „American Gods“. Însă rolurile în care s-a remarcat în ultimii ani au fost cele din serialele „Twin Peaks“ și „Blacklist“.

Citește și: A murit Eddie Van Halen. Celebrul chitarist avea 65 de ani

De asemenea, actorul a jucat și în filme, dintre care amintim „Kill Bill Vol. 2″, de Quentin Tarantino, „Snowpiercer“, de Bong Joon-ho sau „Sin City“, de Frank Miller şi Robert Rodriguez.

A scris şi a jucat în spectacolul de teatru „Miracle Mile”, în care a vorbit despre lupta sa cu artrita reumatoidă juvenilă, de care suferea încă de la vârsta de 4 ani. 

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter