A avut Șerban Huidu o relație cu „bebelușa” Ioana Petric? „Cârcotașul” a dat cărțile pe față în emisiunea lui Denise Rifai

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 30 ianuarie 2023, 12:17

Șerban Huidu a făcut dezvăluiri despre presupusa relație pe care ar fi avut-o cu „bebelușa” Ioana Petric de la „Cronica Cârcotașilor”.

Prezentatorul a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns la cele mai incomode întrebări. Tot atunci, el a mărturisit că Ioana Petric a locuit în unul din apartamentele lui.

Șerban Huidu, despre presupusa relație cu „bebelușa” Ioana Petric

Două dansatoare au existat la începuturile emisiunii „Cronica Cârcotașilor” de la Prima TV, Delia Florea și Oana Ioniță. Pe percurs, au apărut alte dansatoare, printre care și Ioana Petric.

După venirea Ioanei în emisiune, au apărut zvonuri potrivit cărora Șerban Huidu (46 ani) ar fi avut și o altă relație cu Ioana (32 ani), în afară de cea profesională.

Zvonurile au fost alimentate de niște imagini în care Huidu și Petric luau masa la un restaurant, iar aceasta a fost mai târziu promovată în rolul de coprezentator.

Totuși, cei doi au negat că ar avea o relație romantică.

„Credeam că urmează ceva mai roșu, dar o să lămuresc și cu Ioana și cu bebelușele! Cred că bebelușele nu plac unei categorii destul de mici de pudibonzi care au zis că în spatele acestei emisiuni în care sunt drepte moravuri stau niște bebelușe care chiar asta fac… dansează pe masă! Bebelușa Ioana Petric a făcut Dreptul la Stat. În ciuda tuturor bancurilor făcute pe seama ei, la universitate de Stat și lucrează în Cronică de 16 ani”, a afirmat Huidu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, potrivit Kanal D.

Citește și: Care este relația dintre Mihai Găinușă și Șerban Huidu în prezent

Citește și: Ioana Petric a răspuns la întrebarea: „Te iubești cu Şerban Huidu?”

Citește și: Ioana Petric (Cronica Cârcotașilor) a vrut să devină procuror

Citește și: Cu ce se ocupă Mihai Găinușă după retragerea de la „Cronica Cârcotașilor”

Ioana Petric a câștigat în concurs în urma căruia a devenit „bebelușă”

Șerban Huidu a povestit cum a ajuns Ioana Petric să fie „bebelușă” în emisiunea „Cronica Cârcotașilor” și a dezmințit, încă o dată, că ar fi avut vreo aventură cu ea.

„Știu că m-am dus și am luat-o de acasă când avea doar 16 ani, a câștigat un concurs! A fost un concurs și ea l-a câștigat și avea 16 ani și cealaltă, Cristina, avea 15 ani și zece luni! Și m-am dus la Cluj, acasă la ea, să le spun mamei și tatălui că trebuie să vină luni și marți la filmare și venea luni după școală cu avionul, pleca marți după filmare cu avionul! Au fost doi ani în care bebelușa a venit în fiecare săptămână la București, până când să se mute cu școala”, a povestit Șerban Huidu.

Prezentatorul a explicat că Ioana Petric a fost apropiată de el și familia lui și că tânăra a locuit într-un apartament ce îi aparținea.

„Stătea într-un apartament care era al meu. Era foarte apropiată de mine și de familia mea. Iar eu în ele nu am văzut decât fetele mele! E foarte greu să ai o relație cu cineva pe care îl vezi că fiind fata ta”, a precizat Șerban Huidu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Șerban Huidu și Ioana Petric

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter