World Class lansează blogul W by World Class

De Unica.ro, pe

După transformarea revistei Bfresh în W by World Class, World Class lansează și blogul cu același nume.
Blogul W by World Class vine ca o completare a revistei. Cu un design atractiv, informații de ultimă oră din domenii precum fitness, nutriție, fashion, beauty și evenimente, blogul va avea postări săptămânale.
Secțiunile vor fi similare cu ale revistei: de la antrenamente și rețete sănătoase până la evenimente și sfaturi de design – tot ce ține de un stil de viață activ. Toate subiectele sunt gândite și create împreună cu experți din domeniile respective, astfel încât să inspire cititorii să își transforme și îmbunătățească viața. Pe lângă materialele clasice, vor exista și unele care conțin video-uri motivaționale.

„ Am creat blogul W by World Class ca o platformă de comunicare online nu doar cu membrii cluburilor noastre, ci cu toți cei care caută informații, motivație și inspirație pentru a-și îmbunătăți viața. De aceea, am ales experți în părerea cărora avem încredere deplină, care sunt o sursă credibilă și un reper în domeniul lor de activitate – de la antrenori internaționali până la nutriționiști sau medici. Ne dorim ca W by World Class să te ajute să devii cea mai bună versiunea a ta, în fiecare zi!” a declarat Sorina Fredholm, redactor-șef W by World Class.

Lansarea blogului se face cu articole despre cele mai noi antrenamente de grup aduse în World Class – Queenax și Synrgy 360 –, trucuri despre amenajarea dormitorului astfel încât să te odihnești mai bine, sfaturi pentru cea mai bună dietă de detoxifiere, idei pentru meniuri energizante, sugestii pentru geanta perfectă de sală, un ghid despre cosmeticele multitasking pentru bărbați și cele mai cool gadgeturi care se vor lansa în perioada următoare.
În plus, vor exista subiecte de travel, evenimente – nu doar din țară -, interviuri și sugestii de ieșit în oraș.

„De peste 10 ani World Class împărtăşeşte pasiunea pentru un corp frumos şi sănătos a peste 20.000 de clienţi şi prin propriile canale de promovare. Pe lângă revista noastră care în acest an a trecut printr-un facelift total, suntem încântaţi să anunţăm şi lansarea blogului World Class, ultima experienţă în fitness digital. World Class este al treilea loc în care trebuie să fii după casă şi birou, iar dacă nu-ţi faci timp într-o zi să ajungi la sală, trebuie măcar să răsfoieşti revista sau să ne vizitezi pe blog, pentru a fi la curent cu noutăţile“, a spus Andreea Pautov, Marketing Manager World Class Romania.

„Vrem ca în 2014 World Class să îşi consolideze poziţia de trend-setter în fitness şi wellness. Tocmai de aceea, pe lângă deschiderile de cluburi noi, ne-am dorit să folosim toată experienţa şi resursele pe care le avem la dispoziţie pentru a oferi cât mai multor persoane – nu doar clienţilor noştri – soluţii pentru un stil de viaţă sănătos. Acesta este scopul platformei W by World Class care va include şi revista şi blogul“, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class International.

Blogul W by World Class poate fi accesat pe w.worldclass.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter