Vocea României: antrenorii cântă alături de finaliştii primului sezon

De PR, pe

Marti, 25 septembrie, de la ora 20:15, la ProTV debutează cel de-al doileasezon al super show-ului “Vocea României”. Una dintre surprizele care vor deschide seara este cântecul pregătit de cei patru antrenori: Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu şi cei patru finalisti ai primului sezon: Dragoş Chircu, Ştefan Stan, Cristian Sanda şi Iuliana Puschila.
Cei 8 au interpretat intr-o maniera proprie piesa “Moves like Jagger” a celor de la Maroon5, reusind sa electrizeze intreaga sala prin prestatia lor.
Cel de-al doileasezon de “Vocea Romaniei” incepe in forta cu concurenti unul si unul, adevarati artisti care nu doar ca au reusit sa intoarca scaunele, dar au ajuns la performanta de a ridica antrenorii pe scaune! Lupta nu se da doar pe scena, ci si intre Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu. Cei patru scot artileria grea si se folosesc de toate argumentele pentru a-i aduce la ei in echipa pe cei mai buni concurenti.
In prima editie a show-ului, pentru a convinge o concurenta sa se alature echipei lui, Horia Brenciu recurge la un gest neasteptat, care a lasat masca atat publicul cat si pe ceilalti antrenori. Despre ce este vorba, telespectatorii vor descoperi marti, 25 septembrie, incepand cu ora 20:15, la ProTV.
Foto. PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter