Un tik-toker român și-a dat foc în timpul unui live. Ce l-a împins să facă acest gest

De Unica.ro, pe

Un tik-toker român și-a șocat urmăritorii în momentul în care a decis să își dea foc în timpul unui live. Se pare că bărbatul era extrem de supărat și a considerat că nu găsește altă soluție la problemele sale.

Florin Habibi se afla într-un live pe Tik Tok în momentul în care și-a turnat un lichid albastru pe el și l-a aprins apoi cu bricheta. În tot acest timp, oamenii priveau în direct actul nesăbuit al bărbatului.

Internauții s-au mobilizat rapid și au sunat la numărul de urgență 112 pentru a-i veni în ajutor lui Florin.

Ce l-a făcut pe tik-toker să se incendieze

Florin locuia cu mama sa, care are probleme de sănătate, precum și cu nepoata lui, Narcisa. Însă, în urmă cu ceva timp, protecția copilului au luat-o pe fetiță din casa lui Habibi și au dat-o în grija statului.

Bărbatul petrecea zilnic, mai multe ore pe Tik Tok pentru a strînge bani pentru îngrijirea mamei sale.

Acesta a suferit enorm din cauza plecării Narcisei și nu a reușit să o readucă acasă. Disperat, tik-toker-ul a decis să își dea foc.

„El a făcut asta ca un strigăt de ajutor, eu vă spun 100% că nu a vrut să facă asta, dar a simțit ca nu mai are putere. Nu avea nicio mână de ajutor, din nicio parte, a spus că nu mai are rost… Eu personal am stat de vorbă cu el, el se gândea în continuare să facă prostii. Mi-a arătat că se bucură că vede că ne luptăm să îi salvăm fetița. Asta e cea mai mare supărare, că i-a luat fetița de lângă el, că nu mai e Narcisa acasă. El înainte să facă treaba asta a primit un videoclip cu fetița unde este tratată prost…”, a povestit un prieten de-al tik-tokerului pentru Spy News.

Cum se simte Florin, după ce a primit îngrijiri medicale

Bărbatul a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Deși starea sa nu este una bună, doctorii spun că se va recupera.

Prietenul tik-tokerului a mai zis că Florin nu este foarte bine din punct de vedere emoțional.

„Vestea rea e că își poate schimba starea emoțională și se poate transforma într-o persoană cu probleme. S-a făcut o comisie, a vrut să îl trimită la Iași, am înțeles că sunt mai multe persoane în România arse, mai mult decât el, plus că a plouat astăzi, nu zboară elicopterul”, a afirmat prietenul tik-tokerului pentru sursa citată.

Sursă foto: Tik Tok

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter