Un pompier aflat în misiune și-a resuscitat propria fiică, victimă a unui accident rutier. Adolescenta a murit la spital

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 21 februarie 2022, 18:28

Un pompier, supraviețuitor al exploziei de la Mihăilești, și-a resuscitat propria fiica, în vârstă de 16 ani, victimă a unui accident rutier. Bărbatul făcea parte dintr-un echipaj de intervenție chemat la locul unui incident rutier, pe DN2C. Acesta a observat că singura victimă era fata lui și a reușit să o resusciteze și să-i mențină funcțiile vitale până la cel mai apropiat spital. Din păcate, tânăra a decedat la spital, notează observatornews.ro.

Fata se afla în mașină cu prietenul ei, în vârstă de 18 ani, când băiatul a pierdut controlul automobilului, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat. În urma accidentului, fata de 16 ani a fost proiectată din mașină și găsită inconștientă de echipa de salvare. Bărbatul pompier știa că este vorba despre fata lui de când a văzut mașina iubitului ei.

Din nefericire, viața fetei nu a mai putut fi salvată, ea murind în urma unui stop cardio-respirator. Tânărul de 18 ani s-a ales doar cu câteva răni ușoare și i s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter