Un nou caz de bullying iese la iveală în Târgu Jiu. Un băiat a fost lovit cu furie de doi tineri

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 09 septembrie 2020, 14:25

Un nou caz de bullying petrecut în Târgu Jiu a ieșit la iveală de curând. Totul s-ar fi petrecut în urmă cu trei luni, când un adolescent a fost lovit cu furie de alți doi tineri. Filmulețul a fost făcut public pe pagina de Facebook a organizaţia „Stop Bully Romania”.

În clip, se poate vedea cum un băiatul primește o corecţie pentru că ar fi vorbit urât la adresa unei tinere: „Ştii imnul României? Cântă-l! “, îi spune unul dintre agresori victimei, după care începe să-l lovească.

Citeşte şi: Bunicul uneia dintre agresoarele fetei din Târgu Jiu: „Mama ei o lăsa să bea, să fumeze și să-și trăiască viața”

 „În această zi am primit de la dumneavoastră încă un caz halucinant ce s-a petrecut în Târgul Jiu acum aproximativ trei luni, dar victima nu a depus plângere deoarece s-a simţit ameninţată/intimidată de celelalte persoane. Ce dorim să obiectăm în acest material, unul dintre agresori pe nume M. (13-14 ani), împreună cu alţi prieteni, au decis să-i aplice o corecţie unui camarad de-al lor!”, scrie organizaţia Stop Bully Romania pe pagina sa de Facebook.

Poliţiştii s-au autosesizat şi în acest caz şi efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

sursa foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter