Adolescența Iuliei Albu, marcată de bullying: „M-am lovit de atât de multe preconcepții”

De Unica.ro, pe

Iulia Albu (39 de ani) a fost dintotdeauna vocală în privința bullyingului și a cyberbullyingului, împărtășindu-și totodată propriile experiențe. Recent, în mediul online, fashion editorul a admis că adolescența ei a fost „marcată de bullying constant”.

Adolescența Iuliei Albu, marcată de bullying: „M-am lovit de atât de multe preconcepții”

„De când lucrez în acest domeniu, m-am lovit de atât de multe preconcepții în legătură cu ce înseamnă FRUMUSEȚEA, încât adolescența mea marcată de bullying constant a devenit o palidă amintire. Și nu este FAIR.

Nu este OK să faci body shaming. Nu este OK să crezi și să susții că, dacă nu ești suficient de slabă, de grasă, nu ai bustul suficient de generos, sau este prea mare, și nasul suficient de mic, nu ești în regulă. Împreună schimbăm LUMEA”, a scris Iulia în mediul online.

„A fost normală [copilăria mea], dar am avut și multe momente grele. Am suferit din cauza faptului că eram prea slabă. Motiv pentru care am ținut cure drastice de îngrășare, tocmai când dădeam examen la facultate. În 6 luni, am pus pe mine în jur de 20 de kilograme.

Și părinții au considerat că am o problemă, am făcut înot și am ținut o dietă care a avut ca scop un surplus de kilograme. Dar, din păcate, cura mea de îngrășare a avut un final neașteptat.

Mă pregăteam pentru facultate și, fiind preocupată cu învățătura, din cauza stresului, am slăbit iarăși 22 de kilograme în doar 2 luni”, mai povestea Iulia Albu pentru revista Tango, cu mai mulți ani în urmă.

Fotografii din copilăria Iuliei Albu găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„Am pus 20 de kg în timpul sarcinii. În adolescență mâncam 3 porții de ciorbă pe zi ca să mă îngraș, pentru că toată lumea râdea de mine că sunt foarte slabă. Atâta timp cât nu leșin pe stradă, cred că sunt bine.

Curele de îngrășare nu dau rezultate la mine. (…) M-am gândit foarte mult la ce să le răspund celor care spun despre mine că sunt slabă. Ar trebui să spun că eu mănânc absolut tot ce vreau și atunci să supăr o mare parte a publicului? Sau să spun că nu țin niciun regim?

Adevărul este că nu țin regim, nu fac nici sport. Sunt atât de slabă pentru că acesta este codul meu genetic, nu am ce să fac. De mică eram foarte slabă”, mai declara Iulia în trecut, pentru Perfecte.ro.

Citește și:

Iulia Albu a fost întrebată de un urmăritor dacă și-a mărit sânii. Cum a răspuns?

Iulia Albu își aniversează iubitul. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis

Andreea Bănică, aspru criticată de Iulia Albu: „Nu este nimic mai de prost gust”

Iulia Albu: „Am o personalitate care este ușor de suportat doar de către un bărbat puternic”

Din fostul mariaj cu designerul Mihai Albu (58 de ani), Iulia are o fiică, Mikaela Blanche, în vârstă de 11 ani. Iulia formează un cuplu cu actualul ei partener de aproximativ 5 ani.

„Prima dată am remarcat că purta șosete extrem de colorate. A ajutat și faptul că este un bărbat extrem de cult și manierat. Și faptul că a studiat vioară clasică.

Și, în general, faptul că zâmbesc cu adevărat doar atunci când mă ține în brațe. În momentul întâlnirii noastre, cred că era singurul român care nu știa absolut nimic nici despre televiziunile din România, nici despre celebra mea găină.

A fost puțin amuzant. Dar acesta a fost unul dintre lucrurile care m-au fascinat. Niciodată nu am agreat pupătorii de moaște mondene. Și nici catedralele dedicate lor. Nu am fost niciodată ușor de cucerit.

Cu siguranță am o personalitate care este ușor de suportat doar de către un bărbat puternic. El se încadrează perfect în fișa postului. Cu succes chiar”, mărturisea Iulia în trecut, vorbind despre cum a fost cucerită de Mike.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter