Fiica lui Laurette, mai fericită ca oricând la trei luni de la scandalul de bullying

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 27 ianuarie 2020, 11:40
În noiembrie 2020, fiica lui Laurette Atindehou, Serena, a fost umilită și bătută la școală, dintele ei din față fiind chiar spart.

„Joi , fetiței mele i a fost spartă dantură de către un coleg care nu e la primul incident de genul acesta”, a scris Laurette în noiembrie într-o postare pe Facebook. „Bullyingul repetat la care este supusă Serena de către acest copil a fost tolerat de școală , plângerile mele ai fost considerate «răsfăț tv»”.

De atunci, lucrurile au revenit, din fericire, la normal pentru micuța de opt ani. Laurette a cumpărat o vilă în zona Pipera și a mutat-o pe fiica ei la o școală privată din apropiere, pentru care trebuie să plătească 500 de euro în fiecare lună.

Serena a reușit să scape de temerile cu care s-a confruntat după scena violentă. În prezent, ea se concentrează pe școală, unde învață foarte bine. „Serena e bine acum”, a explicat Laurette pentru Click. „Învață la o școală de care sunt foarte mulțumită. Fosta ei învățătoare m-a sunat cât timp Serena a fost în școală, apoi nu a mai dat nici un semn. Am înțeles că după pățania noastră au fost niște psihologi în școală care le-au vorbit copiilor despre bullying”.

Foto – Click/Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter