Oana Roman, martora unui episod de bullying în centrul Bucureștiului: „Era profesor! Eu l-aș călca în picioare!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 25 februarie 2021, 17:41

Oana Roman a fost de curând martora unei întâmplări care a revoltat-o. Vedeta tocmai fusese la un sloan de coafură și a asistat la modul agresiv în care un profesor li se adresa copiilor în curtea unui after-school.

Oana Roman a povestit totul pe pagina sa de Instagram.

„Am fost fără să vreau la un moment care pentru mine a fost șocant. Am fost la coafor și am parcat mașina gard în gard cu un after-school. Copiii aveau oră de sport în curte cu un profesor și am auzit cum vorbea omul repspectiv cu copiii. ‘Băi, gura, băi! Vedeți că dacă mai mișcați vă dau afară! Gura! Dacă am nevoie de părerea ta, ți-o cer! Gura! Vezi-ți de treaba ta acolo’, striga profesorul la ei. Am rămas efectiv șocată!”, a spus Oana.

Citeşte şi: Oana Roman, agresată în copilărie: „Mai bine de 15 ani, am fost victima unei campanii oribile de bullying”

Vedeta a ținut să îi sfătuiască pe părinți să aleagă cu atenție unitățile de învățământ la care își trimit copiii.

„Aveți grijă mare unde vă duceți copiii și une îi lăsați pentru că dacă în plin centrul Bucureștiului, într-o zonă foarte scumpă se întâmplă așa… Sincer vă spun, tonul pe care îl avea omul acela era de o brutalitate și de un dispreț ieșite din comun… Practic, făcea bullying și era profesor. Eu nu mi-aș dori vreodată ca un profesor să vorbească așa cu copilul meu! Eu l-aș călca în picioare! M-a apucat o revoltă…! Nu se poate ca un profesor să folosească un astfel de ton și o astfel de abordare cu copiii, mi se pare absolut degradant! Sper ca măcar unul dintre acei copiii să se ducă să spună cuiva cum le vorbește personajul acela. Am rămas șocată, nu-mi venea să cred!”, a încheiat Oana Roman.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter