Nicoleta Nucă, ținta comentariilor răutăcioase în mediul online

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 18 mai 2021, 15:21

Intrată virtual în direct în emisiunea Vorbește Lumea, Nicoleta Nucă (27 de ani) a vorbit despre mesajele răutăcioase pe care le primește în mediul online. Solista a mărturisit că nu criticile o rănesc, ci maniera jignitoare în care oamenii se exprimă la adresa ei.

Nicoleta Nucă, ținta comentariilor răutăcioase în mediul online

„Nu cred că este o chestie așa de nouă. Nu este prima dată, cumva, când mă confrunt cu hate-ul. Este ceva firesc. Toți artiștii cred că se confruntă cu asta. Este o formă de bullying, cyberbullying mai exact.

Din păcate, cred eu, a devenit o normalitate, deși nu ar trebui. Ar trebui să existe mai multe modalități prin care să putem lupta cu treaba asta. Oamenii au impresia că dacă suntem persoane publice, automat li se dă dreptul să ne critice”, a spus Nicoleta.

„Cel mai controversat subiect, să-i spunem așa, ar fi tatuajele, de cele mai multe ori. Am un braț în totalitate tatuat și se trăiește cu impresia că tatuajele sunt ceva masculin sau, nu știu, inestetic. Până la urmă, tatuajul este o formă de exprimare artistică și este pielea mea, pot să fac ce vreau cu corpul meu”, a continuat.

Întrebată de Lora dacă o afectează aceste mesaje, Nicoleta a adăugat: „Da și nu, depinde de situație. Eu accept criticile atunci când sunt constructive și exprimate cu bun simț. (…) În unele situații mă afectează mai mult felul jignitor [de exprimare], cuvintele urâte ale oamenilor”.

Citește și:

Marius Elisei, în depresie după divorțul de Oana Roman. Ce a scris în mediul online

Mirela Vaida, reacție dură la adresa autorităților în urma crimei din județul Argeș

Deea Codrea este însărcinată! A dezvăluit sexul și numele bebelușului

Nicoleta Nucă își dorește să adopte

În plan personal, într-un alt interviu, artista spunea: „[Îmi doresc] să am o familie frumoasă, un soț iubitor și înțelegător, câțiva copii, dintre care o fetiță a mea și alți 2-3 copii adoptați. Eu cred că a iubi un copil adoptat este o dovadă de iubire supremă.

Și îmi doresc mult să întemeiez o organizație umanitară prin care să pot lupta împotriva violenței în familie. Să pot susține construcția spitalelor și orfelinatelor și construcția a numeroase adăposturi pentru animalele din stradă”.

În același interviu, Nicoleta a mărturisit că talentul și pasiunea ei pentru muzică sunt moștenite din familie. „Bunicii, atât de pe linia mamei, cât și ai tatălui, cântau în tinerețe. Și mama cânta foarte bine, dar nu și-a cultivat talentul mai mult.”

Vorbind despre rădăcinile sale, artista a mai recunoscut și că nu duce dorul Chișinăului. „Nu dezvolt atașament față de locuri. Nu am simțul dorului față de Chișinău sau alte locuri. Mi-e dor de tata, prietenii și rudele care au rămas încă acolo.”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter