Ce nu știa nimeni despre Iulia Albu: „Am fost ținta ironiilor tuturor colegilor”

De Unica.ro, pe

Deși acum pare întruchiparea încrederii în sine, Iulia Albu nu a fost mereu așa, după cum a recunoscut într-un interviu acordat pentru perfecte.ro.

Ea a spus, în interviu, că acum, ca adult, este foarte stăpână pe ea. „În copilărie, de fapt din grădiniță până la liceu, am fost Scheletron, am avut probleme cu acneea și am fost ținta ironiilor tuturor colegilor mei de clasă”, a recunoscut ea. „Eram agresată, cum se spune acum «bullied» și nu îmi e rușine să o spun”.

Ea și-a amintit și despre cum silueta ei extrem de slabă a fost ținta a nenumărate porecle: „Eram foarte slabă, din păcate stilul anorexic, nu cel drăguț, deși mâncam. Primeam tot felul de porecle, de la Scheletron, Schel, aveam chiar și un diminutiv, Schel, nu e chiar diminutiv, e o prescurtare. Mi se spunea în toate felurile în care li s-a spus fetelor înalte și slăbănoage, doar că erau și fete înalte și mai armonios dezvoltate”.

Pe lângă faptul că Iulia nu se simțea bine să fie atât de slabă, ea avea un complex și legat de nasul ei. „Îmi uram de exemplu nasul, mi se părea foarte mare”, a povestit. „Ulterior a început să îmi placă, iar acum, când mă uit la fotografii, îmi dau seama că nu era chiar atât de rău, dar atunci era o mare problemă. Pentru că eram și foarte slabă, nu puteam să port fuste, mi se părea că nu îmi stăteau bine”.

Sursa foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter