Un bărbat a găsit 13.000 euro într-o mașină. Vezi ce a făcut cu banii

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 06 august 2018, 11:40
Un bărbat care lucrează într-o spălătorie auto din Oradea a găsit, într-o mașină pe care trebuia să o curețe, suma de 13.000 de euro. Tânărul nu s-a gândit de două ori înainte de a-i înapoia banii șoferului.

Stelian Chirică, în vârstă de 22 ani, a declarat că părinții săi l-au învățat să nu își însușească lucrurile care nu-i aparțin.

Tânărul, care provine dintr-o familie numeroasă, mai având acasă 15 frați și surori, s-a angajat în urmă cu două luni la o spălătorie din Oradea, împreună cu fratele său, Gabriel.

Citește și: Mașină luată de apă, după ce proprietarul a vrut să o spele în Argeș VIDEO

”Într-o zi a venit un client şi mi-a cerut să spăl maşina, interior şi exterior. A golit maşina de bunuri şi le-a depozitat la noi şi eu m-am apucat de lucru, am aspirat în interior, sub banchetă, aşa cum se face, şi au căzut banii afară. Erau 13.000 de euro”, a declarat Stelian pentur Ebihoreanul.

După câteva ore, șoferul a venit să își ridice mașina, vizibil supărat că și-a pierdut banii.

A venit şoferul să îşi ia maşina şi era foarte supărat că a pierdut banii, dar noi l-am liniştit şi i-am spus că i-am găsit noi. A fost foarte bucuros, că nu se aştepta să îi mai găsească. Eu nu m-am gândit să îi iau banii, pentru că nu erau ai mei, nu eu am muncit pentru banii ăştia. Aşa m-a învăţat mama, ce găsim să dăm înapoi, că nu este al nostru, nu noi am lucrat pentru banii ăia”, a mai spus Stelian.

Citește și: Motivul incredibil pentru care o femeie de 69 ani și-a împușcat soțul

Proprietarul mașinii a decis să îl recompenseze pe băiat pentru gestul său și i-a oferit 100 de lei.

Nu este prima dată când Stelian găsește sume mari de bani în mașinile pe care le spală. În primele zile de la angajare, el a găsit sub bancheta unei alte mașini, aproape 300 de euro pe care, de asemenea, i-a returnat proprietarului.

Sursă foto: Ebihoreanul.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter