Un bărbat a murit după ce arma pe care a călcat propriul câine s-a descărcat în el

De Raluca Vițu, pe

Un bărbat, de 32 de ani, din Kansas, a fost găsit mort în mașina sa sâmbătă. Șerifii au concluzionat că a fost ucis când câinele său a călcat accidental pe trăgaciul puștii.

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, era din Wichita a fost găsit lângă cătunul Geuda Springs, la 50 de mile sud de Wichita.  

Șerifii cred că a murit dimineața, în jurul orei 9:40.

Cazul a fost ironizat pe rețelele de socializare

„Un câine aparținând proprietarului camionetei a călcat pe pușcă, provocând descărcarea armei”, a spus biroul șerifului, potrivit Daily Mail.

Citeşte și: Cum a apărut sistemul Braille. Tragedia lui Louis Braille, copilul care a inventat alfabetul pentru nevăzători

Bărbatul, care era vânător, a murit din cauza rănii provocate de împușcătură.

Autoritățile nu i-au dezvăluit identitatea, dar după ce știrea a apărut, în mediul online s-au propagat diverse glume pe baza cazului bizar. Cineva care l-a cunoscut pe bărbat, i-a luat apărarea:

„Tuturor comedianților și experților în arme de aici: Îl știam pe acest băiat. Sunt cel mai bun prieten al tatălui său, de peste 20 de ani. Aceste comentarii sunt pline de ură. Cunosc foarte bine această familie și nu vă pot spune cât de îndurerată este în acest moment. Să vă fie rușine.”

Nu este prima oară când se întâmplă un asemenea incident

Cazurile cu  împușcături provocate de animalele de companie sunt rare, dar nu nemaiauzite.

Anul trecut, în noiembrie, un bărbat de 32 de ani din Turcia a fost împușcat mortal după ce patrupedul lui a provocat, accidental, descărcarea armei.

Ozgur Gevrekoglu a fost ucis în timp ce era la vânătoare cu prietenul său în Platoul Kizlan, în provincia Samsun din Turcia.

Citeşte şi: Orașul din subteran. Cum arată Coober Pedy, locul unde oamenii locuiesc sub pământ

În timp ce își punea câinele în mașină, laba animalului a atins arma încărcată, iar pușca a tras în Gevrekoglu de la mică distanță. După accident, acesta a fost dus la spital și ulterior declarat decedat.

O femeie din Indiana, rănită după ce a fost împușcată de labradorul ei

Și în 2015, o femeie din Indiana a fost împușcată în picior de câinele ei, al cărui nume era, paradoxal, Trigger.

Allie Carter, în vârstă de 25 de ani, și-a așezat pușca de calibrul 12 pe pământ, fără siguranța pusă, în timpul unei partide de vânătoare de păsări de apă în Tri-County Fish and Wildlife Area, a declarat atunci ofițerul Jonathon Boyd.

Boyd a spus că Trigger, un Labrador retriever maroniu, a călcat pe pușcă și a apăsat pe trăgaci. Carter a fost împușcată în piciorul stâng de la o distanță mică, suferind răni la picior și la degete.

Foto –

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter