Un bărbat a fost prins în timp ce aprindea focul în fața unei porți a Palatului Buckingham

De Oana Savin, pe

Un bărbat a fost arestat după ce a pornit un foc lângă Palatul Buckingham. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost pus la pământ de doi polițiști care mai apoi l-au arestat.

Un bărbat a încercat să dea foc porților Palatului Buckingham

Potrivit unor martori citați de The Sun, poliția a ajuns în doar câteva secunde de la aprinderea focului.

„La scurt timp după ora 22:08 (ora locală), marți, 20 decembrie, un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost arestat, fiidn suspect că voia să cauzeze daune criminale după ce un foc mic a fost observat lângă porțile Palatului Buckingham. Bărbatul a fost arestat. Focul a fost stins”, a declarat un portător de cuvânt al poliției.

Nu se știe dacă suspectul a vrut să cauzeze un incendiu sau care a fost movitul pentru care a aprins focul.

Citește și: Familia Regală, uimită de cerința Prințului Harry. Reacția Palatului Buckingham, după ce ducii de Sussex au solicitat să li se ceară scuze

Citește și: Cine este bărbatul care a aruncat cu ouă în Regele Charles și în regina consoartă: „Țara a fost construită pe sângele sclavilor”. Video

Citește și: Porecla neștiută a reginei Elisabeta a II-a, dezvăluită de Regele Charles. A primit-o de la Nelson Mandela
Citește și: Preparatul care nu va mai fi servit la Palatul Buckingham. Regele Charles l-a interzis în toate reședințele regale

Palatul Buckingham, în centrul unor incidente

Nu este pentru prima dată când o persoană este arestată lângă Palatul Bukingham. În luna mai a acestui an, un bărbat a fost reținut de poliție după ce a intrat prin efracție și a spus angajaților: „Vreau să o văd pe Regină”.

De asemenea, la începutul anului, Joseph Huang Kang, un turist american în vârstă de 24 de ani, a fost amendat cu 200 lire sterline după ce a sărit gardul, în timpul unui episod psihotic.

Anul trecut, un alt bărbat care ar fi fluturat un topor în fața Palatului Buckingham, a fost arestat de șase ofițeri înarmați.

O sigură dată, un om a reușit să sară gardul Palatului și să ajungă în camera Reginei Elisabeta a II-a. Michel Fagan, un bărbat de 35 de ani, a reușit, pe 9 iulie 1982, să se strecoare până la patul suveranei. Regina și-a păstrat cumpătul, deși nimeni nu auzea soneria ei. Într-un final, regina a reușit să iasă din cameră și să ceară ajutor. Atunci, Regina Elisabeta a fost complimentată de întreaga lume că a reușit să rămână calmă.

Sursă foto: Profimedia, Captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter