Postarea unui polițist după ce, în noaptea de Crăciun, a fost chemat la un accident mortal

De Adina Radu, pe Ultimul update Miercuri, 15 decembrie 2021, 20:27
Două familii din San Jose, California au fost afectate de un accident tragic chiar în ziua de Crăciun. Conform poliției locale, o femeie în vârstă de 25 de ani a intrat cu mașina pe contrasens și a lovit o altă mașină ce circula regulamentar. Mesajul unui polițist, după ce tragedia a avut loc, s-a viralizat pe internet. Vezi ce a avut de spus!

Tânăra a fost ucisă în impact. Autoritățile au confirmat faptul că femeia băuse. În mașina pe care a lovit-o erau trei persoane, un bărbat alături de soția și fiul lor de 14 ani. Adolescentul a murit în impact.

Ofițerul Tori DelliCarpini, unul dintre polițiștii impresionați de acest accident a făcut o declarație presei locale în care a subliniat necesitatea informării conducătorilor auto asupra efectelor băuturilor alcoolice asupra capacității de a conduce.

In noaptea de Craciun am fost chemati la un accient mortal. Un baiat nevinovat de 14 ani si-a pierdut viata din cauza unui sofer beat care mai avusese un accident din cauza alcoolului.

Am vazut masinile, bucatile de caroserie, lupta medicilor si a pompierilor… Am vazut parintii constienti, respirand, cu dureri si a trebuit sa-i luam de langa copilul lor ca sa primeasca ajutor medical. Din pacate, noi suntem primii care aflam cand cineva moare din cauza ranilor.

Niciun parinte nu ar trebui sa fie in situatia de a-si ingropa copilul. Acest accident m-a afectat. Toate accidentele si toate decesele ma afecteaza, dar la acesta m-a durut inima.

Aceasta familie a pierdut un copil in dimineata de Craciun din cauza unui lucru care nu trebuia sa se intample niciodata.

In seara asta, am vizitat familia si le-am dus un cos cu flori. Toti ofiterii care au fost la locul accidentului au venit cu mine. De ce? Pentru ca pierderea lor ne-a durut si pe noi. Ne pasa.

11 ofiteri am mers la usa familiei si am sunat la sonerie. Ne-am adunat cu totii in jurul mesei din sufragerie. In timp ce stateam acolo am vazut ceva… Toate cadourile copilului decedat erau pe masuta de cafea. Cadouri care erau cu siguranta meritate si menite sa fie deschise la cateva ore dupa accident.

Această familie și-a pierdut fiul în ziua de Crăciun. Alegeți să nu mai beți înainte să vă suiți la volan. Decizia voastră afectează sute de persoane. Rugați pe cineva să conducă în locul vostru, chemați un taxi, accesați Uber, dormiți în mașină, sunați un prieten, sunați la poliție etc. Spuneți-le și membrilor familiei despre accidentele în care șoferii vinovați sunt cei care au băut înainte de a se sui la volan.

Citește și Adolescentă de 15 ani ucisă la prima întâlnire, într-un grav accident

Citește și Lady Di ştia că va muri într-un accident de maşină?

Polițiștii chemați la locul accidentului au fost impresionați și au decis să-și prezinte condoleanțele personal, așa că au mers acasă la familia adolescentului ce și-a pierdut viața în accident.

Acasă la familia îndoliată polițiștii au zărit cadourile de Crăciun ale băiatului ucis în accident. Au fost impresionați de tragedia acestui tânăr care nu a mai apucat să-și deschidă cadourile bine meritate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter