Trupa Freakquency a câştigat trofeul „România Danseazã” şi marele premiu de 50.000 de euro

De Unica.ro, pe

Dupã şase ediţii de preselecţii, în care cei mai buni dansatori din România s-au întrecut în numere de dans spectaculoase şi trei semifinale încãrcate de emoţie şi pasiune pentru dans, asearã „România Danseazã” şi-a desemnat câştigãtorul.
Finala a adus în faţa juriului şi a telespectatorilor 12 numere senzaţionale de dans, iar publicul a decis: trupa Freakquency meritã trofeul şi marele premiu de 50.000 de euro. Mihai Bendeac a avut o premoniţie: imediat dupã ce şi-au terminat numãrul, fiind şi ultima reprezentaţie din concurs, actorul a exclamat: „Cred cã aţi câştigat <>!” În momentul anunţãrii votului, Bendeac şi CRBL au fugit cãtre scenã pentru a-i îmbrãţişa!
Sunt profesionişti în ale dansului, chiar dacă unul e absolvent de „Finanţe – Bănci”, unul e designer şi altul psiholog. „Freakquency” este una dintre cele mai vechi trupe de breakdance din România, extrem de bine pregătită, care a participat de-a lungul timpului la foarte multe concursuri de gen, inclusiv la un Campionat Mondial, alãturi de CRBL.
Dacã etapa preselecţiilor nu le-a dat mari bãtãi de cap bãieţilor, pentru semifinalele „România Danseazã” s-au pregãtit foarte mult. Au uimit juriul şi publicul cu un numãr excepţional, o fuziune între dans contemporan şi street, executat în întuneric, pentru un efect maxim. Pe Monica au cucerit-o pe loc: „Nu cred cã are sens sã mai spun cât de performanţi sunteţi din punct de vedere tehnic…” a fost de pãrere jurata „România Danseazã”.
Pentru marea finalã, bãieţii de la „Freakquency” au pregãtit un numãr inspirat dintr-un joc cu roboţi. Cu foarte multe efecte speciale, elemente de luptã transpuse într-o coregrafie originalã şi un robot autentic, care sã întregeascã tabloul, trupa „Freakquency” a electrizat nu doar juriul, ci şi pe telespectatori, care i-au desemnat marii câştigãtorii ai primului sezon „România Danseazã”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter