Halep a terminat-o!

De Libertatea.ro, pe

Două românce, Simona Halep şi Elena Bogdan, îşi disputau, în 2008, finala junioarelor de la Roland Garros. Pe zgura de la Paris, învingătoare ieşea actualul număr 5 WTA, cu 6-4, 6-7 (3), 6-2.

Pentru Simo a urmat o ascensiune fulminantă, constănţeanca “răsturnând” munţii în 2013 şi 2014. Pentru Elena însă, parcă s-a rupt filmul. Sportiva din Craiova a fost cel mai sus pe 151 (iulie 2011). Azi este abia pe 613 în lume şi are doar 3 turnee ITF câştigate (nivel inferior WTA), dar visează să se ridice.
La un moment dat, Bogdan şi Halep (ambele 22 de ani) erau gemenele-minune ale tenisului românesc. Însă în vreme ce Simona a prins aripi, zborul Elenei a fost frânt. Craioveanca n-a renunţat încă la luptă, deşi la turneele de Mare Şlem n-a depăşit cel de-al doilea tur al calificărilor. Se chinuieşte prin circuitul ITF, unde viaţa e mai grea decât în circuitul WTA, în special din cauza câştigurilor în bani. La turneele WTA, cheltuielile de cazare şi masă sunt suportate de organizatori, lucru care nu e valabil şi la ITF.
Vezi continuarea pe libertatea.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter