Simona Gherghe, actriţã pentru o searã!

De Unica.ro, pe

În aceasta searã, de la 20.30, Dan Negru revine la Antena 1 cu o nouă ediţie Next Star. Cei mai simpatici copii vor intra într-o competiţie plină de voie bună, dar şi de emoţie, la finalul căreia, în marea finală, cel mai carismatic dintre ei va câştiga un premiu substanţial, de 20.000 de euro.
Având ca prima regulã diversitatea, preselecţiile Next Star au adus în faţa juriului unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Printre ei şi Vlad, un bãieţel care la doar zece ani a uimit juriul cu o gândire foarte maturã. Vlad va interpreta în aceastã searã un numãr de actorie, iar partener de replicã îi va fi chiar frumoasa prezentatoare Simona Gherghe.
În fiecare săptămână, cei cinci juraţi, Lora, Pepe, Maria Cârneci, Vasile Muraru şi Connect-R vor asista la un spectacol savuros şi vor trăi alături de cei mici cele mai naturale şi frumoase emoţii, reacţii şi poveşti. Doar unul dintre copii va fi ales în fiecare ediţie pentru a merge în marea finală, o sarcină extrem de grea pentru îndrăgiţii juraţi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter