Sezonul de schi 2022-2023. Care sunt noile tarife pentru transportul pe cablu din Sinaia

De Raluca Vițu, pe

Noile tarife pentru transportul pe cablu din Sinaia, pentru sezonul de schi 2022-2023, lasă un gust amar impătimiților de sporturi de iarnă.

Noile tarife au fost publicate pe pagina de Facebook a Gondolei Sinaia și au stârnit un val de reacții negative și de nemulțumire din partea celor care plănuiesc să meargă la schi în România, în perioada următoare.

Care sunt noile tarife pentru transportul pe cablu din Sinaia

Conform informațiilor făcute publice, un skipass pentru un adult, valabil pentru o zi, costă 230 de lei, în timp ce prețul pentru un copil, cu vârstă cuprinsă între 5 și 12 ani este de 150 lei.

„Felicitări! Ați depășit Franța!”

Astfel, o familie cu un copil de cel mult 12 ani va trebui să plătească pentru o zi de schi 610 lei, preț care depășește, de exemplu, costul unui bilet București – Paris.

Turiștii au, de asemenea, și opțiunea de skipass-uri pentru 2 sau 3 zile, preţurile fiind de 395/520 lei pentru adulţi, 270/400 lei pentru copii şi 330/480 lei pentru seniori.

Citeşte şi: Concediu nou pentru români. Proiectul a fost deja aprobat de Senat

În alte țări, precum Bulgaria sau Italia, prețurile pentru skipass-uri sunt mai mari, dar facilitățile incluse și condițiile depășesc cu mult ceea ce li se oferă turiștilor în România.

Noile tarife au stârnit un val de nemulțumiri în rândul multora

Cei care au văzut postarea de pe pagina de Facebook a avut diverse reacții negative, criticând sau luând în derâdere noile tarife stabilite.

Eu nu locuiesc în Romania, dar mă gândesc să vin sa îmi fac vacanța acolo. Doar ca să le arăt prietenilor mei care se duc în Elveția cât sunt de săraci!

Aici cred că se oprește boicotarea Austriei…🙂

Felicitări! Ați depășit Franța!

Absurd pentru o investiție din bani publici!

V-ați făcut cumva calculele bazându-vă pe faptul că boicotăm Austria? S-ar putea să fiți surprinși.

De ce nu faceți un tarif pentru localnici ?

Gândiți-vă si la cei care își doresc să schieze, dar nu au posibilități financiare, știu ca exista o zi gratuită. Este trist ca un localnic să nu poată avea acces la domeniul schiabil mai mult de cât o zi.

Îngrozitoare noile tarife!!! Migram spre Italia, Austria sau Elveția! Voi chiar trăiți în altă realitate să stabiliți asemenea tarife pentru asemenea condiții de schiat? – sunt doar câteva dintre multele reacții ale internauților nemulțumiți de schimbarea survenită.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter