Serviciile secrete din SUA: „Putin nu mai este ca înainte. S-a izolat. A fost pus la colț!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 martie 2022, 13:13

Reprezentanții serviciilor secrete din SUA spun despre Vladimir Putin că devine tot mai frustrat din cauza eșecului de a face progrese în ofensiva militatră din Ucraina. Oficialii americani, citați de NBC News, au precizat că liderul de la Moscova ar fi răbufnit împotriva apropiaților săi și se tem că acesta ar putea escalada situația tensionată din Ucraina din cauza frustrărilor.

Vorbim despre cineva care, în mod clar, a fost prins cu garda jos de dimensiunea rezistenței Ucrainei. El s-a izolat. Nu a fost foarte mult la Kremlin. Are din ce în ce mai puține informații, iar acestea sunt de la lingușitorii lui. Cred că a fost pus la colț.  Și mă îngrijorează că nu există o rampă evidentă de ieșire din această situațe – a spsus senatorul Mark Warner, șeful comisiei pentru informații secrete.

Citeşte şi: Ce li se spune rușilor la buletinele de știri televizate despre războiul din Ucraina

Citeşte şi: Mesajul unui soldat rus din Ucraina trimis mamei chiar înainte să fie ucis

Citeşte şi: Video emoționant. Medic ucrainean, încercând să salveze viața unei fete de 6 ani, rănită în bombardamente.”Arătați-i asta lui Putin!

Citeşte şi: Ucraina oferă bani și amnistie totală soldaților ruși care se predau: „Alegeți! Ieșiți neînarmați cu un steag alb!”

Oficialii americani susțin că Serviciile Secrete occidentale ar avea acces la ce se petrece cu Putin zilele acestea, urmărindu-i îndeaproape mișcările și schimbările de comportament. Manifestările agresive față oamenii din cercul său, din cauza frustrărilor, sunt bizare, potrivit oficialilor, pentru că Putin, și el fost ofițer al Serviciilor Secrete, își controla foarte bine emoțiile acum câțiva ani.

Nu mai este același dictator cu sânge rece și cu ochii limpezi care era în 2008. Principala preocupare este informația pe care o primește și cât de izolat este. – a spus John Brennan, fost director CIA.

Izolarea este o preocupare foarte mare. “Vechiul” Putin era un ucigaș cu sânge rece. “Noul” Putin este și mai periculos. Nu credem că el înțelege în mod real ceea ce se întâmplă. El nu s-a mai confruntat niciodată cu așa ceva. Sunt sigur că se războiește cu consilierii, miniștrii și alții – s-ar putea să existe o spirală emoțională aici. Este schilodit pe câmpul de luptă și pe frontul financiar și nu are opțiuni bune – au mai adăugat oficialii americani.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter