S-a aflat motivul divorțului! Kamara a fost prins în fapt

De Mădălina Manole, pe
Kamara și Oana sunt căsătoriți de cinci ani și sunt unul dintre puținele cuplurile din showbizz care nu au ieșit în evidență cu scandaluri, ba mai mult, am putea spune că au fost întotdeauna apreciați și îndrăgiți grație sincerității care părea să planeze deasupra lor.

Ei bine, se pare că totul a mers bine până de curând, când Kamara, care va împlini 42 de ani peste exact o lună, a călcat strâmb și și-a dezamăgit iremediabil soția. Cu toate că au împreună un băiețel în vârstă de 3 ani, pe nume Leon Akim, cei doi au decis că este momentul să pună capăt mariajului, Oana nemaidorind să-i acorde nicio șansă, iar actele de divorț, potrivit Click!, vor fi depuse luna viitoare. Potrivit acelorași surse, Kamara și Oana nu mai locuiesc împreună și nu-și mai vorbesc.

Kamara a fost surprins cu o altă femeie la munte, undeva în zona Brașov, și nu ar fi fost acuzat de infidelitate dacă era vorba doar de o plimbare și de o cină la restaurant. Însă, cei doi s-au îmbrățișat, s-au sărutat cu patos în văzul tuturor, iar membrul trupei Alb Negru a rămas peste noapte în casa misterioasei femei.

Kamara si oana - divorteaza

Kamara și Oana s-au cunoscut pe Facebook, s-au îndrăgostit imediat și la doar cinci luni distanță s-au căsătorit în secret. Ghedi Kamara, pe numele complet, originar din Africa de Vest, se află de 20 de ani în România și a mai fost căsătorit înainte, în urma mariajului devenind tatăl unei fete, pe nume Stephanie Sara.

Citește și – Divorțuri celebre în 2017. Ce cupluri și-au spus “Adio”

Citește și – Solistul Carla’s Dreams a divorțat în mare secret

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter