Ce a spus Kamara despre Inna? „E ceva greșit?”

De Unica.ro, pe

Invitat în platoul emisiunii La Măruță, Kamara (45 de ani) a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță (43 de ani) de a răspunde mai multor întrebări incomode. După fiecare răspuns, solistul putea alege să dezvăluie întrebarea sau să mănânce picant pentru a păstra secretul.

Ce a spus Kamara despre Inna? „E ceva greșit?”

Una dintre provocări a fost să numească trei defecte de-ale Geaninei Ilieș (36 de ani), fostă colegă a artistului pe platourile de filmare ale show-ului Ferma. „ (1) Vrea să le facă pe toate, îi plăcea să fie mama tuturor [în Fermă], deși na, noi eram adulți.

(2) Se lasă atinsă foarte repede de fapte. E mult prea sensibilă la unele chestii. Cam aici m-aș opri, pentru că nu știu un al treilea”, a spus Kamara. După citirea întrebării, Măruță a adăugat: „Iar o calitate, băi e frumoasă… E cuceritoare așa”.

„E frumoasă foc. M-am îndrăgostit de ea în Fermă, nu am ce să zic. Nu, pe bune, chiar m-am îndrăgostit de ea. Mi-a plăcut foarte mult de ea. Este mămica ideală pentru copiii tăi, e o mamă deosebită. Mie îmi plac femeile care știu să fie și mame”, a completat solistul.

Geanina Ilieș a devenit mamă la doar 21 de ani. Pe fiul ei, Patrick (13 ani), Geanina l-a crescut singură după despărțirea de tatăl lui. Potrivit ei, acest lucru a maturizat-o. Prezentatoarea TV formează de 7 ani un cuplu cu un bărbat a cărui identitate nu-și dorește să o dezvăluie.

Kamara a mai fost provocat, printre altele, să numească o vedetă cu care și-ar dori să aibă o aventură de o noapte, dacă ar fi sigur că nimeni nu ar afla. „Inna, Lariss și actrița Diana Sar”, a răspuns artistul. „E ceva greșit?”, a completat Kamara.

Inna formează în prezent un cuplu cu rapperul Deliric. „Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, declara Inna anul trecut, pentru Elle România.

Citește și:

EXCLUSIV! INNA, cu secretele vieții amoroase la vedere în cel mai nou număr Unica

Revista Unica de august este aici! INNA, sexy, fresh și plină de surprize pe copertă

INNA: „Sunt entuziasmată să colaborez cu Gromee și sper că noua piesă să vă facă să dansați”

„Deli este preferatul meu din industria românească. Este cel mai inteligent. Și este cel mai haios din lume”, mai spunea Inna în numărul din august 2020 al revistei Unica. „Da, [anul 2020] mi-a adus și iubirea și mă bucur de ea.

Toto este bine, ocupat cu proiectele lui, dar mă și vizitează în Dance Queens House. Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună și să ne bucurăm de fiecare zi. Nu am mers pe o idee sau pe rațiune, ci pe feeling”, mai spunea solista anul trecut, pentru revista VIVA!.

Kamara are un fiu, Leon, care s-a născut prematur, cu 2 luni înainte de termen, și care a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică. Până acum, Leon a suferit mai multe operații menite să-l ajute să devină mai mobil. Kamara este despărțit de mama lui Leon, Oana.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter