Cum se simte fiul lui Kamara după cea mai recentă operație. Intervenția a avut loc în Spania

De Unica.ro, pe

La scurt timp de la venirea sa pe lume, Leon, fiul artistului Kamara (45 de ani), a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică. Micuțul s-a născut prematur, cu 2 luni înainte de termen. Kamara este despărțit de mama lui Leon, Oana.

Cum se simte fiul lui Kamara după cea mai recentă operație. Intervenția a avut loc în Spania

Până acum, Leon a suferit mai multe operații menite să-l ajute să devină mai mobil. Cea mai recentă intervenție a avut loc în Barcelona, Spania. „E bine! Suntem la Barcelona. Sunt aici cu Oana și Leon, ei se odihnesc. Am ieșit din spital, a fost o intervenție reușită”, a declarat Kamara la Antena Stars.

„Medicii sunt mulțumiți de rezultat, noi suntem mulțumiți de rezultat. (…) Este vorba despre o alungire de mușchi fără de care el nu mai poate progresa la fel de bine prin tratamentele de kinetoterapie”, a mai spus artistul.

„E bine, doar că trei luni vor fi de recuperare. Primele trei săptămâni nu are voie să facă mișcare. După o lună va face mișcări de mobilizare și abia după 3 luni va relua programul intensiv pe care îl face de obicei”, a completat.

„Sunt emoții, e logic să fie așa. În momentul operației amândoi (n.red. – el și Oana) am avut emoții, dar am fost unul alături de celălalt. Suntem bine cu toții”, a adăugat.

Citește și:

Simona Halep, toată un zâmbet în ziua cununiei civile. Cum a arătat a doua rochie a sportivei

Răzvan Fodor, declarație emoționantă de dragoste pentru soția lui, Irina

S-au despărțit Alexandra Stan și Emanuel Necatu? Ce a făcut soțul solistei

Afecțiunea lui Leon a fost rezultatul erorii medicilor

„Până acum au fost tratamente în multe țări, Germania, Turcia, acum în Spania pentru că am făcut și anul trecut o operație de miotenofasciotomie acolo. Când simți că nu mai poți, consider că e ok să spui, pentru că e vorba și de cel implicat, Leon. La fiecare puseu de creștere, mușchii îi rămân mici și oasele se fac mai lungi. Există riscul să i se strâmbe oasele.

Aceste intervenții trebuie făcute până crește mare ca noi. (…) Dacă nu s-ar opera la timp, problemele ar fi ireversibile. Oasele, dacă se duc într-o direcție, nu mai ai ce să mai faci. Când era mic nu părea să aibă așa probleme și am văzut mâna stângă că se îndoaie un pic”, a declarat Kamara în iunie 2021, în emisiunea Xtra Night Show.

„Afecțiunea lui a venit în urma unei paralizii cerebrale cauzată după naștere, pentru că el s-a născut normal. În urma faptului că nu l-au pus în incubator și l-au alăptat la 6 ore de la naștere, a făcut un stop cardio-respirator. De aici problemele”, a mai spus atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter