S-a aflat! Iată cine îl înlocuiește pe Răzvan Ciobanu în emisiunea „Bravo, ai stil!”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 02 mai 2018, 15:48
După ce, pe data de 3 ianuarie, Răzvan Ciobanu a anunțat că se retrage din emisiunea "Bravo, ai stil!", toți am așteptat cu nerăbdare să aflăm cine este noul jurat care-i va lua locul. Iată că vestea nu a întârziat să apară și va bucura, cu siguranță, publicul îndrăgitului show de modă.

Noul jurat al emisiunii „Bravo, ai stil!” este nimeni altul decât Cătălin Botezatu. Celebrul designer a mai fost prezent în emisiune, însă doar în calitate de invitat. Aceasta nu este singura schimbare care va avea loc în emisiune. Noul sezon „Bravo, ai stil!” va aduce în competiție cele mai valoroase concurente ale sezoanelor precedente.

Catalin botezatu este noul jurat Bravo ai stil

Postura mea alături de jurați sper să fie una care să echilibreze. Va fi, în același timp, și una extrem de severă pentru că sunt un profesionist care spune lucrurilor pe nume. Concurentele, dar și ceilalți membri ai Juriului, vor avea în mine un partener, un susținător, un prieten, care, însă, nu va ezita să taxeze atunci când va fi cazul. Cred că va fi un sezon exploziv având în vedere că participă concurente foarte pregătite, care deja au trecut printr-o selecție dură. Mă aștept din partea fetelor la profesionalism, atitudine și, nu in ultimul rând, la styling.” – a declarat Cătălin Botezatu.

Catalin Botezatu

Cătălin Botezatu se va alătura juriului format din Iulia Albu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu. „Pot fi un ac în coastele tuturor! (…) La urmă urmei, cel mai important lucru la un om este atitudinea. Să nu uităm că ştiu cu ce se mănâncă acest lucru, să nu uităm că am făcut multe emisiuni de fashion, ştiu ce înseamnă stil, cum să te îmbraci, cum să pozezi. Pentru că sunt un săgetător veritabil, voi spune lucrurilor pe nume, indiferent dacă asta se numeşte lipsă de diplomaţie.”  – a concluzionat Cătălin Botezatu

Potrivit comunicatului de presă transmis de postul de televiziune Kanal D, emisiunea, în noua formulă, va începe pe 22 ianuarie și va fi difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la 16:30, iar pima Gala „Bravo, ai stil! All Stars” va putea fi urmărită sâmbătă, 27 ianuarie.

Citește șiMotivul pentru care Răzvan Ciobanu a plecat de la „Bravo, ai stil!“

Citește și – Iulia Albu, făcută praf la “Bravo, ai stil”: “Copiezi ce au făcut alții”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter