Rihanna a sărbătorit într-un mod inedit ziua ei: cu colacul pe pârtie!

De Geo Berciu, pe

Este celebră, bogată şi frumoasă şi la cei 26 de ani pe care i-a împlinit, Rihanna nu s-a dat în lături de la a comite o „nebunie”.

Aflată în Aspen pentru vacanţa de iarnă, Rihanna nu a fost tentată de schiuri sau de placa de snowboard, ci a încercat o abordare mai altfel: colacul de salvare, cu care s-a distrat ca un copil.
Rihanna a sărbătorit într-un mod inedit ziua ei: cu colacul pe pârtie!
Având în vedere că artista a fost născută în Barbados este de înţeles, într-un fel, de ce s-a agăţat de colacul de salvare în contact cu omătul…Rihanna a sărbătorit într-un mod inedit ziua ei: cu colacul pe pârtie!
Cântăreaţa, care a împlinit 26 de ani, s-a bucurat din plin de zapadă şi de senzaţiile pârtiei alături de gaşca ei de prieteni, ce nu au uitat să o aştepte în cabană cu un tort plin de lumânări.Rihanna a sărbătorit într-un mod inedit ziua ei: cu colacul pe pârtie!
Rihanna şi-a lansat primul album discografic în 2005, iar primul ei single devenit nr.1 a fost piesa „S.O.S.”. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: „Umbrella”, „Take a Bow” şi „Disturbia”. Înainte de „Loud”, din 2010, cântăreaţa a lansat albumul „Rated R”, în noiembrie 2009. Cele mai recente albume ale sale sunt „Talk That Talk” (2011) şi „Unapologetic” (2012). Albumele sale s-au vândut în peste 100 de milioane de exemplare pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu şase premii Grammy.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter